Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi me čudilo da je upravo ovo i dogovorio sa glavešinama iz SDA i na kraju će svi ušićarit po nešto.
Platice gradjani u svakom slucaju
SDA kad se spomene treba da se poklonite. Izbaci stranku zbog koje ste na zivotu iz tih poganih usta. Mozda tebe ili tvojih roditelja ne bi bilo da drzavotvorna stranka nije stala u odbranu svojih gradjana kad su agresori krenuli da ubijaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je pustio ovog degenerika da nas truje i pljačka. Sjeme mu se zatralo!
Pustili ga izdajnici poput Bakira i Konakovica
SDA banditi sjeme vam se lopovsko zatrlo
Kakva kretenska njuška !!!
koji je ovo prevarant .
Ajmo SIPA tjeraj ovu ciganiju dosta nam naše
SDA ga dovede,utuzi drzavu i uzme nase pare.... Vješalo iz raja izašloooooo!
Ovo oni Komšini Bahketovi i Fadilovi energetski jataci...
Mi ćemo vas tužiti za trovanje zraka i ljudi!
Zamisli koje smo mi prodane duse bez imalo morala,samopostovanja i trunke savjesti kad dopustimo da nam radi ovo jedna mala ljigava šuga poput ovog kretencica. Odsetao iz BIH ljigo mali a sada je jos tuzi .. al nije on kriv. Krivi smo mi jer cemo svoju mater prodat za pare ako treba …
Šta hoće opet ovi Đokovići
KOJI VAM JE K...... STO PRODAJETE FIRME OVOM GOVNETU !!!! Podhitno otkupiti od njega i zeljezaru i GKL ....vidite da je mesetar koji ce vas stajati 100 tina miliona. DRZAVO ZASTITI PROIZVODNJU ZELJEZA KAD SI VEC PUSTILA ALUMINIJUM I DR.
Moze on tuziti koliko hoce, para vidjeti nece. Koji smo mi tuzili i dobili na sudu u BiH pa na EU sudu i nikad para ne vidjesmo. Koliko je mojih kolega umrlo i u zemlji se nalezalo od tad...ne znam da li mogu djeca ili unuci dobiti taj novac ako ikad dodje do toga da krenu s isplatama.
Jel moze ijedna pljacka bez sda ?
Što bi nam sad advokat Fahrija Karkin dobro došo, on bi Iblisa/Lucifera pred Bogom odbranio a kamo li BiH.. djavolji adovkat allamurahmetile
E jesi ga presro gluperdo .. nek si ti napisso ibliss/Lucifera
kao invazija, pravi vanzemaljci
nameračio se firaun da uzme pare
Ovo ako prodje, a veoma je moguce kako se vidi iz prilozenog i cim se spomene SDA bagra, da Kanton bankrotira