Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove što se plaše brakova. Ako domaći "lezihljebovići" nisu u stanju naći prostojan posao i odaju se guzovači i ljendarenju, ako čekaju da mu mati, djevojka ili žena operu čarape, veš, suđe, da mu sastave i pristave ručak, usisaju i još služe kao seksualni objekat a da on samo k..cem makne za 24h onda nije ni čudno što brakovi pucaju a žene traže nešto novo. Mijenjaj se omladino. Država neće nikome na vrata donijeti uhljeb - posao a odgovornosti u braku su jednake.
++++++++++++++++++++++++++++
Turci su oživjeli čaršiju i ono sto je propadalo. za razliku od ovih zamotanih i nasilnih arapa koji se ponašaju ko šeici, krče šume, prave zidine, zaposjeli parkove, ostavljaju smeće za sobom, gledaju na nas ko da smo dužni da im udovoljimo. fuj! Bakire, stidi se, kako nam državu prodaješ
tragedija stvarno....strasnooo!!! pa I neka su...sta ako je prijetnja da mi je rodjeni brat...gule gule eyvallah :-)
Jos malo pa ce SDA zatvoriti vise muslimana nego tito za 40 godina
@HerrcegBosnaPonosna i hrvata sto je pohapsilo hdz vise nego tito i autrougarska zajedno
@LutrijaBiH sto ste trazili to ste i dobili
I Bake počeo čistke po "babinom" nalogu?
Garant predavač sa Burch univerziteta na Ilidži... krenulo i ovdje...
jedan od hiljadu sumnjivih.
Sve Turke i Arape poslati u matične zemlje.
@KoristoljubnaNVO A šta ti imaš od toga što ti Arapi i Turci pokupovaše Sarajevo? Što će ti danas sutra ženiti djevojke?
@KoristoljubnaNVO Ili si iz Foče ili iz Sandžaka. Nema treće.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)