Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvozimo kvalitetno organsko jeftino, a uvozimo vještačko (smeće) iz EU skupo, jer ga na tezgi plaćamo skuplje od organskog koje smo izvezli. Tu korist ima EU i trgovački lobi, a BiH je od toga samo na gubitku. Uvesti akcize na uvozno smeće a subvencije prirodnoj domaćoj proizvodnji kako bismo povećali poljoprivrednu proizvodnju, a ne bismo morali izvoziti jeftino nego mogli zdravo i jeftino jesti umjesto uvoziti vještačko i skupo i jesti nezdravo sa tendecijom obolijevanja.
@ditalix priča nije baš jednostavna, al dobro je sada evo bude se
Švabe su tu napravili foru,Svoje proizvode nazvali BIO i još dodali "iz okoline" i narod kupuje ko lud.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala jos samo i ove umotane nindze i njih pa da malo dusom dahnemo
Da i ti nepomišljaš na samoubistvo, ako se odlučiš draga srca ću ti pomoći
To sto Turska iz Bosne uveze Meso Brasno i Maline to je smijesno. Nit imamo stoke toliko za izvoza jer se narod slabo bavi sa tim nit narod sije senicu toliku da ih ima za izvoza a Maline kolko ih izvoze to mogu dva seljaka sa po 2 duluma opskrbit. Ako nam je Turska glavni partner za izvoz tih namirnica necemo povecat BDP za 100 godina.
Uvozite SVE osim mesa,please..;(.. Fakibaba, kupuj meso od drugih.. no, made in bosnia.
bilo kako bilo, ukoliko se ne razye__bemo ulazimo u EU, a onda gudbaj Turska i izvoz, onda će se morati igrati kako Brisel diktira, za neke super, za neke ne
Ili Turska ili Njemacka, treceg nam nema....
kolko sa balkana je otislo od 1968 u tursku a kolko u njemcku ?? veoma tesko odgovoriti :D a kolko turaka je otislo u nevoljenu njemacku a koliko u BIH :D:D kako ja znam 250000 turaka momentalno trazi azil u njemackoj ..cudno ? nista protiv turske postala je jaka drzava ali neka se ne petljaju oni i njemci u BIH
Samo treebamo ministarstvo privrede predati Turcima da nam ga oni vode.Nema bili bi amerika za 6 mjeseci. Meša izvini ali umjesto tebe treba dovesti Terima.Jebo te, da vidiš koji bi bili, ma prvi na svijetu i prvi u grupi...I da još samo izaberemo Sultana Erdogana za člana predsjedništva BiH...ne bi nam bilo kraja...Mi bi svjetlo zvali mrakom da te nije Alija.
RS isključiti iz projekta, osim ako su upitanju bošnjački povratnici :))
po kolko ce maline uvozit
koja budala moraš bit da posluješ sa Bosnom i Hercegovinom? Ovo je samo politički trade Erdogana i Bakira. Sva ova priča o izvozu. Iako znamo da nam Turci tuhaju 15 puta više robe nego mi njima.
Vama i Bakiru Turci prodaju pfeninge a Vučiću i Srbima marke.
uvezi i Bakira u Tursku
Hočeli se od ovih para inansirati serija o rahmetli Aliji, što ustoliči jednu elitu i svoju familiju, sve transparentno, a još i BiH opet pobjedila ili će se napraviti jedna privatna klinika za Bakirovu gospoju, a može i jedno i drugo ima prostora. Nigdje bika s glave u štali, a izvoze hiljade tona, vratite Lijanovića u igru, ovo su njegove omiljene kombinacije, a sve smrdi na veliku lovu.
Aferim ministre, turski ministre
neka kaže koliko uvoze u BIH a koliko izvoze u KM..bjeda smo mi teška....
@big.muzzy bolje da gledaš svoje dvorište pusti druge..prvo pometi ispred svoji vrat , budi pozitivan primjer SUSJEDU pa nadalje....