Veliki diplomatski napori
0
Turska želi ujediniti tri naroda u BiH
Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2007 se u turskoj rodilo 1.266.503 djete, u vecoj njemackoj se iste godine rodilo 553.900 djete (od kojih je dobar dio stranci, dobar dio i turci). I sad se oni bune sto ih ne pustaju u eu i ne hrane njihovu djecu???
hocemo li bracu da se vratimo nasijem korenima i kr.slavama i ikonama sa tavana ja eto idem sutra da krs.tom kr.s.tim i da umesto shaban da se prozovem sava eto lepo ime i ovako samo sebe lazemo,mi smo S.R.B.I NEMA NASIH STARIJEH GOSPODARA,SULTANA ,FRANJE JOSIFA,H,TLERA,PA.V.ELICA,TITA NAJBOLJE JE TAKO
@ nocna mora nije mi jasno zasto se objasnjavas i razjasnjavas sa ovima ispod tvog nivoa stepena znanja ??..
@ Turska, jeste 500 godina, ali razliga izmedju nas i vas sto se mi nismo asimilovali, zadrzali svoju religiju i nacionalnost a vi jeste ... Tako da taj komentar vise govori o vama a ne nama :)
svaka cast turci nasa braco draga,vi ste nam jedina nada!!
*mitovi
@mali Jel to tvoj argument?Sta hocete,40 posto muslimana da nametne volju hriscanskoj vecini.Nije Bosna samo Muslimanska,vec sva 3 naroda za sumadinac--dje bolan hriscanska vecina bila tad u bosni jel?daj bolan opet patnje neke i pitovi i zelje za osvetama dokle vise?ccc
Znaci,Hrvatska je,ipak,na Balkanu.
eto i glupi turci skuzili da je hrvatske vodeca sila na balkanu i da bez potpre republike hrvatske ne mogu uci u EU.
@nocna mora rijetko si tolerantan i pokusavas biti odmjeren i kulturan,... sve ja to jako postujem ali nemoj nam pokusavati tom finom pricom i palamudjenjem prodati muuda za bubrege. Krivotvoris povijest ovih prostora u namjeri da zastitis svoj \"narod\".... razlog je sasvim opravdan i razumljiv i sa naseg stanovista. i mi bi se stidjeli da imamo povijest kakvu vi imate i da nas savjest pece kao sto je tu slucaj sa vama. Cinjenicno stanje neces promjeniti makar pishuci ovdje danonocno. vi ste pootuurice ili pooturcheni srbi i hrvati i nacija bosanac ili pogotovo bosnjak je cisti apsurd. postavljas li sebi uopce pitanje kako cemo zvati one sto zive na podrucju hercegovine. shvati da je to samo geografska odrednica i uopste nije sporno da sam i ja bosanac ali sam kao i moj prijatelj Nikica iz Makarske Hrvat. on je naime ponosni dalmatinac... Kontas sta ti govorim?
@@nocna mora,Grijesis,mi smo naciju napravili.Draga nam bila pi*kaDanas skupo placamo to.
Vi ste naciju izmislili... vi ste bruka civilizacije, vi ste instant nacija...izmisljena nacija! Ti govoris srpskim jezikom, a jezik = nacija! Ko to Srbe smatra zlocincima, sem izroda poput vas? Srbi su antifasisticki narod!
@Prpa Ah sto volis ti da lazes
@Raso Nekoliko puta pisem i jednostavno kometari ne prolaze.U Jasenovcu su stradali svi narodu,Srbi najvise,ali zasto ti isti Srbi uradise to sto su uradili Bosnjacima.Opet te pitam sta bi sa Hrvatima u BiH pri stvaranju federacije Srbije i BiH.
@@nocna mora Izvini sto to uradismo,to smo uradili jednom i necemo vise kunem ti se,a sta bi danas da nas cijeli svijet mrzi i daje nam pogrdna imena,genocidas,zlocinac itd.Znamo mi dobro da musliman ne moze biti nacionalna odrednica,ali smo se izborili za ono sto ste nam vi bili ukratili.Danas smo ono sto smo i bili Bosnjaci i to pravo dadosmo nasoj braci u Srbiji u nasem Sanzaku.Pokusajte im oduzeti tu nacionalnu odrednicu,cak su i muslimani,a u Srbiji.