Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerasmo Harisa, kazu bio je previse bucan i opasan ..podizo je tenzije u politickom zivotu (branio prava drzave)... hajmo uporediti politicko stanje i opste stanje u drzavi u njegovo vrijeme i sada...bas me interesuje....ovdje ne mislim na pojedince da ne nazovem nekako drugacije lopine iz stranke za BiH...
Naša braća dragaa!
Krenuli su, ali nece nikad stici ovamo. Il sto neko rece kisa ce ih pretec.
Neka nam pošalju jednog sanadera pardon kanadera.
brza kisa od turaka
Kakva god da pomoc stigne od Turske, dobro dosla je !!! Rezultat inercije lopova politicara na vlasti je rezultat svega sta se desava !!! VEC ODAVNO ZNAMO ko ste i sta ste politicari !!! Jedne obicne minder o fotelja LOPOVI !!! Niste bili do danas sposobni obijezbediti bar jedan kanader drzavi RBIH- !!! Sikter !!!
hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha eto vam turci, jadovi jadni. pa opet mašite zastavama po sarajevu, jadovi.
Eto vam pa vjerujte Turcima. Kakva kontradiktornost u tekstu - prvo kazu da kanader ide u Albaniju pa onda da je kao ostao u Turskoj zbog tamosnjeg pozara. Ovi s Klixa pokusavaju da budu veci Turci od Turaka.