Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko sam ja shvatio to nije finansiranje nego bi oni bi dali kredit i jos turske firme da rade...ne shvatam zasto s etoliko hvale sa tim projektom???
@AnandaSorab Jer su renovirali 50 dzamija, kako ne kontas? Da nam atomsku ovdje bace bili bi braca turci...a kralja nam zaklali...
@slobodniteritorij Ko ti je to rekao???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevu bi bilo hiljadu puta korisnije da je povezao BIHAC - SARAJEVO, bemti Beograd...
tako je jarane
Izgleda prijatelji hoce da nam zavale dobar kredit pa da ga vracamo 50 godina. Vole nas ko rusi srbe
beeeee, beeeee
Turci pa izgradite bar nesto,da nisu samo dzamije! Nametnuli ste im vjeru,odrekli ih se,pa valjda Alija htio ispraviti ''istorijsku gresku''pa ih ''dao'' vama u amanet!
@igrakolokodkomsije Pa normalno, nece nam davati rashodovane avione i tenkove. A i ovo ne moraju, mi smo navikli ne biti nicije sluge.
@max mad ,mozda bi ti promaHa (kroz glavu) pomogla da ti razbije paucinu u glavi. Mozda ne bi lupao gluposti,a mozda si i zatupast,ne bi me cudilo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da se o bilo kojoj susjednoj zemlji radi, prvo i osnovno su pitanja uredjenja granice i isplata svih dugova, kao onih od koristenja hidropotencijala. Jer mi se mozemo postovati i voliti, ali su nam budjeti i druge potrebe odvojeni. A toliki dugovi a Srbija poklanja neku skolu i nesto simbolicno za Srebrenicu.
sto nas ebu turci brate mili. treba bagru otjerati iz bih jer ocigledno ne zele prestati isisavati krv bosancima
@slobodniteritorij otkud ti to da sam cetalj
Ono kad bosnjo hoce nesto da prikaze i da ispadne necemu ali mu ne ide od ruke pa hajd moze kako moze. :D NA kraju klipa je RS samo da znate :P https://www.youtube.com/watch?v=0D-5Jtg10Co&t=5s
Ja konto dzaba ce napraviti kako, nase samo da maršutu odredimo, al šipak
Jel to onaj autoput sto ce nam kao oni izgraditi? :) Placamo autoput koji ce nam njihove firme napraviti i koji nece biti besplatan sve da mogu njihovi sleperi bolje uvoziti robu koju cemo mi kupovati jer su nam oni braca koja nam je napravila autoput...
Hahahahha lazi za ovce. Put se nece nikada napraviti
Ja bih da se pitam napravio jednu traku samo iz pravca Sarajeva prema tamo u slucaju nove traktorijade koju u zadnje vrijeme Dodik i Vucic sve vise prizivaju
ovo je komentar godine ahaha
ovo ti govori da su Vučić i Bakir iz istog tima, samo vas lože lošim emocijama ..
😂😂😂 ali samo spremna .... Podloga dobra ali za izbore !!!!!! Nije svejedno kome si duzan ☝️
Jedan pravac preko Tuzle a drugi preko Višegrada i neka svaki entitet plati svoje! Najpoštenije!
u tursoj vodja redzep a njegov zamjenik opet redzep hahahahahah