Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ih i sa SDA člankom kartom
Ma jok. Pa valjda naši političari govore istinu, nije valjda da govori Makron.
imaju porodice ovdje prevareni glupi
Pa pola ce ih otici makronu u francusku.druga polovina po svijetu
Erdogan i Bakir u talu
Podržavam makarone i špagete bolonjez.
Sami znate pucati disk lajk bolu vas istina
Svima dusa da ocrne muslimane to jest nas Bosnjake
A jadni vi.. kme kmeee 😭
Sta je kacavendinih smrda ovde na klixu, gluho bilo, na ovakve teme dolaze ko muha na go...vno
Macron vec priprema docek na trgu kod Eiffelovig tornja...samozvani mini-Napoleon na zadatku. Sretno majstore, sve najbolje i nebrini se ba BiH.
"Turska će, kako saznajemo, obavijestiti bh. vlasti i sigurnosne agencije istog trenutka KADA neko od državljana BiH bude na teritoriji koju kontrolišu turske snage." Znači za sada ne stižu.Javite klixovci kad saznate:)
dabogda da mi znamo sta se desavalo dole
I Ben Laden (pravo ime Tim Osman i agent od CIA)je imao pasosa od BiH 90 ih... Teroristi se uvuku u BiH i puno Bosnjaka su isli u Siriju i Iraku. Turcima s Americkom koalicijom je prija bio prioritet spustit Assada na zemlju ali nisu uspjeli i onda su se predomislili. BiH platforma za teroriste u Evropi.
@djestsinalco355 jesi li posao ili dosao?
@GoriKufer sta je ovo? https://www.youtube.com/watch?v=PJxW_kq1slk&t=45s i https://www.google.ca/search?q=Tim+Osman&hl=fr&sxsrf=ACYBGNTc1IuC0Nz9BEFznywQaX5ctwrIow:1573429940987&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwieptil6-DlAhVuS98KHYeTAhsQ_AUIEigB&biw=1920&bih=969#imgrc=_
Namnozilo se puno mrzitelja Bosne i Hercegovine i Bošnjaka na ovom klixu. Crkli od mržnje
Te naše pošalji u Afganistan na specijalizaciju.
Eto bio komsic u pravu, sta makron zna. Isilovci sa BH pasosem, sada klix govori Bosna i Hercegovina, sto sad ne ignorise rijec Hercegovina, ipak skoro svi nasi reprenzentativci u Isilu su iz Bosne.
Pa to su bakirovi ahbabi i njegov jaran ih salje u zemlju koju mu je u amanet ostavio znate vec ko.