Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguće da ‘diktator’ kako ga na Zapadu zovu može izgubiti. Izgleda kad Brko pobijedi onda je diktatura a kad izgubi onda je demokracija. 😂😂😂😂😂 Ono što se očigledno da vidjeti je to da tamo demokratija funkcioniše bolje nego u nekim od tih ‘Zapadnih’ zemalja. Narod je izabrao političare koji će ih predstavljati. Sve čestitke Turskom narodu! 👏👏👏👏
Što nam neko hejtuje sabah zorom. 😂😂😂😂 Inače svi diktatori gube na slobodnim izborima, priznaju poraz i još čestitaju svom narodu na mirnim i demokratskim izborima. Ne izvode tenkove na ulice, ne prave nasilje, ne kradu glasove, ne pale svoje institucije, itd. itd. Vidjet ćemo kako će u Americi biti u Novembru, pogotovo ako Trump izgubi. Al neko mora i hejtovati jer ga je CNN i Fox News naučio da hejtuje one kojeg ‘Zapad’ ne voli. 😂😂
@Guzonja Smiješno je i raspravljati sa plaćenicima i nafuranim kvazi-ljevičarima među kojima niti ima radnika niti se ijedan za njih zalaže. Gulenovci, vjerska sekta i vojni ekstremisti, pokušali su izvesti državni udar uz pomoć vojske i podršku zapada. Zapad se oglasio zgražanjem kad su te gnjide hapsili nakon nesupjeha, a i dan danas Gulen uživa u milijardama na zapadu. Nema tu nimalo kritičnosti, što onda dvojiš zašto je takvom talogu Erdogan diktator.
Dodik se taman bio pripremio da čestita Erdoganu uz jedno Merhaba asker,
Tako je to kada šuruješ sa Bakirovcama i Dodikovcama!
Tako je to kada šuruješ sa Bakirovcama i Dodikovcama!
Socijalisti na pragu da preuzmu Tursku. Hahahahaha Bakir I ostali SDA uhljebi na aparatima.
Znao sam da ce dobiti bravo trebao si i prvi put Erdogan veliki dusman BiH
Glasovi već dvadeset godina, manje-više, prate etničku strukturu Turske: Crvena boja islamizovani Grci koji ne vole islamizam, ljubičasta Kurdi, Anadolija etnički Turci.
I Sarajevo i Istanbul imaju gradonacelnike iz sekularnih politickih opcija Socijaldemokratija zakon lijepo
Pa je li Istanbul broji 16 ili 85 mil stanovnika? Odlučite
Hajd vrati se u osnovnu, pa nauci koliko je petina od 85. Npr petina od 30 je 6.
Ode još jedan diktator!
Demokratskim putem ode diktator ,?
Aaa...sta ce nam el bake i dodoo ?
Teško je to reći, ali čini mi se da je Erdogan za BiH i Bošnjake mogao puno više uraditi. Da je htio mogao je biti barem protuteže destruktivnoj politici iz Beograda. Ali vjerovatno to nije bilo samo do Erdogana već i do patriota iz BiH koji nisu nikada artikulisali kako treba jedan takav "zahtjev" prema Turskoj državi, ne samo Erdoganu.
Bravo Ekreme, bravo CHP!! 👏👏👏👏👏
Male su ovo promjene puno Svjetskih sila bi zelilo da se umijesa u kontrolu Turske...
Dobro Je da postoji u svakoj zemlji opozicija oponenti politicki protivnici..to je naravno dobro za demokratiju.Ali se uspostavilo da u vecinom zemalja postoje centru moci izvan zemlje, koji kontrolisu demokratske procese pomiticku moc ,kako bi srusili odredjene rezime ili radi globalnog interesa ili interesa neke odmocnih drzava ,koje svoje interes provode kroz postavlhanje novih podobnih struktura vlasti u odredjenim. Drzavama podruciji.a koje su od znacaja za strategiju interes.