Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta sad ko laze duduce??? Isto kao i ono u Srebrenici u dnevniku govoris da je bio genocid a sad to negiras, u islamu se to zove munafik-licemjer to si ti, imas sto lica i samo lazes!
@srbenda Odlično, onda ste i po tome slični, jer živite u entitetu koji je genicidan.
Pravilna procedura je slijedeća: Dodo posalje nasem MIP-u plan leta. MIP proslijedi plan leta ambasadi BiH u Turskoj (i ostalim ambasadama preko kojih avion preleće). Ambasada BiH u turskoj proslijedi taj plan leta MIP-u Turske i oni u roku od 24 sata izdaju dozvolu. E sad ako je mangup neka pokaže Verbalnu notu MIP-a Turske u kojoj se odobrava let, a ne samo plan leta koji je do sada pokazivao.
neko lagi, laaagiiii, uh ko li je to???
krmeca faca, on ce sam seb
Vrijeme je da i BiH jasno osudi taj genocid.
Nikako ne ide u glavu kako i zbog čega Bosanka VLASTELA drži i imisli da je narod toliko glup, pa se prema nama ponašaju kao da smo podanici iz 17. vijeka... Službeno i zvanično, ugledni ekonomski analitičari upozoravaju, javno mole da se skreše javna potrošnja... RS ima osigurane prihode za 9 mjeseci, 3 budžetska mjeseca (školstvo, zdravstvo, policija, sudstvo itd itd) se moraju pokriti skupim KREDITIMA.... dnevna zaduženja prelaze 1.117.000 KM (milion i 117 hiljada ako neko ne zna da pročita)... I ovaj se nadigne da Vladinim avionom avanturiše po Armeniji, Bugarskoj i kojekuda... Halo majstore, ne glumi kralja tuđim parama, pogotovo ne zaduženjima na teret naroda.... Dosta je bilo....
Supak se nista ne pita
pa bolan ti I ne znas gdje je ta Armenia...a kamo li da znas nesto o historiji, a ppgotovo Osmanskoj...
Mozes buraz da letis iznad Laktasa...I to jos malo...
bolje bi bilo da su ga pustili da ode pa mu onda zabranili preletanje hahahaha
kazu najgore je biti slijep kod ociju sumadinac
zurka? daj reci gdje je da navratim sa par prijatelja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Plan leta koji se dostavlja MIP-u mora sadržavati: Tip aviona, Registarsku oznaku, Pozivni znak, Polazni aerodrom, Dolazni aerodrom, Države preko kojih preleće, Visinu leta, Datum leta. Na onom papiriću kojim maše ja to nisam vidio. Nije isto plan leta za avion i plan oranja njive traktorom. Dodo je ipak traktorista.
Ovaj debeli debil od Duduka nikako da skonta da je on glavni samo na relaciji B. Luka - Laktaši i nigdje više ...??? Čovječe, čim se makneš s te relacije moraš se upristojit, civilizirano ponašat i poštivat civilizacijske norme . . . Jbg. dok ti to shvatiš, bit će kasno - za tebe !!!
U pravu si nešto me u ovoj priči i previše na Srbiju i PC podsjeća . . .!!!
ko ovdje koga handri .
BAJA Baja ne zelis da ti Doboj bude ti Turskog svijeta zato preko KRIMA do Jermenije...
ako prođe prođe... e bogam milorade nije prošlo ahaha ja sile i predsjednika
bice ba jos genocida obilazit ce se 100 godisnja prisjecanja...no sikiriki..ipak smo mi ljudi, genocidi svakih 50-100 godina su nam u krvi....
meni bed zbog njeg....