Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smjesan im je predsjednik, brko isto hrcak! hahahhahahahah, mnogo su jaki , kad dodju ameri i kazu lezi i duvaj! hhahahaha mnogo su jaki
Evropa ce drhtati pred nama kao nekada, kad su se svi skupilida brane Bec od Sulejmana, na njihovu srecu je pala kisa i pokvasila barut koji je stavljen u kanale ispod zidina beca, al eto cini se da sada ide druga sansa..
došao nam predsjednik obići pokrajinu...
turska je azija, pustite nas rahat da uzivamo.
Ocajnik. Evropa ih nece pa bjeda dosla kod nas glumit neku velicinu i politiku nebili se preko nas usunjali u evropu.
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"
Dobro nam dosao predsjednice nama bratske i prijateljske Turske. Hvala na pomoci i nadam se da ce saradnja nasih zemalja biti jos bolja. Aferim Harise za poboljsanje odnosa sa Turskom. Aferim.
@lepi nisu oni nikakav narod vec poturice. otkinuti i od nas i od njih turaka. ni tamo ni vamo bas kako je Mesa Selimovic opisao njihA. turski nakot i nas slavenski geneticki otpad turcin nikada ne moze biti dobrodosao na ove prostore osim ovim nasim domacim izdajicama
dosho brko da malo obidze svoj narod
Prosto nevjerovatno kako vlaxadia glumi sekularizam a istina je da su tkz bos. srbi vjerska sekta, prdoslavci, a da nisu srbi definitivno dokazano. Djeca im u skolama uce o tkz. sv. Savi koji je bio obicni prdoslavac a tako i ime ima i svaka treca skola. Hb im j a mtr!
Koliko samo morbidnih komentara, pa koliko su puta u zadnje pola godine delegacije Turske i Srbije imale diplomatske i bilateralne susrete i to bas na celu sa Tadicem i Golom na celu, a kad coek dodje u Bosnu odma je to problem, stvarno nepodnosljivo razmisljanje sumnjaka i prasinara
Turci se pravo nešto aktivirali oko BiH, a i bila je greška Alije Izetbegovića što je bio okrenuo leđa \"sekularnoj\" Turskoj zarad nakih kraljeva i ajatolaha koji i svoj narod uništavaju, a da nama pomognu ! A Turci su Turci osvajacki narod, ne mangupišu se, nego odrade!
Majke vam mile koja je ovo sto se je ovako iskocila pored Komsica, jeli moguce da je ona krmaca majkic.
fuck off from bih!!
DOSTA JE BILO ONIH IZ SUMADIJE MI SRBI IMAMO SRBIJU A I KRSNIH HERCEGOVACA MI HRVATI IMAMO HRVATSKU E SAD JE SVE NASE MI MUSLIMANI IMAMO TURSKUUUUUU SAD SE JEDIITE JADOVI OD SAD JE NASA ZADNJA ZIVJELA TURSKAAAAA