Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al' najjaci su ovi sto sjede pored kompjutera I griju fotelju, I komentarisu. Halo, ako niste zadovoljni ustanite I preuzmite stvar u svoje ruke. Najlakse je pametovat.
Lazes andric da jelenu zovu lela vec jela. Znaci nosi ime zivotinje a nadimak drveta. Kako bi to zvucalo kad bi se bukvalno prevelo na druge jezike? I odakle vam ime vuk? Sve u svemu, Turska pomoc je stigla u bn gdje su vecina srbi, orasje gdje su vecina hrvati i mjesovito brcko. Mozda sam promasio ali jos nisam vidjeo vijest da je pomoc stigla iz rusije ili grcke, pogotovo ne u federaciju.
....STIGO PIJESAK......DAJ ZLATNE KAŠIKE....
pozurili braca turci......mogli su i oko ramazana...
crkni
samo jedno pitanjce?....jesi lela ili jelena?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Niko još neshvača kolika je sila Turska a koja če več da bude za jedno 20-50 godina, zato EU grčato čini sve da ih ne upusti u zajednicu jer onda nemože Njemačka, Merkel, Pariz/Illuminati, London/Masoni i Vatikan da haraju Evropom kako oni hoče i da nas drže u ropstvu. A ovo sve što se dešava na Balkanu i istočnoj/centralnoj Evropi su cionistička posla sa ciljem jednog dana naseliti ova područja, poslušajte onog ludaka Jugoslava Petrušića, na prvom pogledu 100% lud ali kad malo razmisliš u svemo je logično. Eno samo primjer u Banjaluci, najmočniji nakoh Baje Mileta neki usrani židov koji mu je desna ruka a jučer došo u Bosnu, ono treba ubiti ko pašče na ulici prvom prilikom.
I zašto r.s. i Srbija nastoju da imaju tako dobre odnose sa Izraelom? zar se niko te pita? mi tamo nemamo nikakve interese, pitanje je koje to oni imaju ovdje? jednostavan odgovor dobili smo ovih dana = VODA VODA VODA, Izrael ima samo jedan izvor itke vode i kako arapsko stanovništvo oko rijeke Jordan raste a ujedno i populacija Izraela = jednostavna matematika = vode nema za sve i sve je je manje i manje. Za sto godina biče skuplji litar vode od litar benzina, vjerujte mi pa vi sad mislite drugačije.
idi u pm i ti i turci i turska...kun vas k.... više
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Turci spašavaju srbe...
tako treba,nece balije turske i arapske pomoci,nek gacaju u blatu i samomrznji onda,ima ko hoce,i jos ce im kao Vucic reci hvala lijepo,tj lepo,moj brat dragi seik muhamed... gospodin...drag je seik al drage i pare