Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci izmislili negiranje genocida. Sta je tu cudno. Ovi nasi sto imaju simpu prema Turskoj na aparatima.
Sta kazu zivkovici, jel u amanetu.
Ako je neko pogledao film moze li mi reci tacno o cemu se radi? Vidim da ovde vecina nije gledala ali cim se spomene RS odmah ne valja....
Pa se okrecite turskoj bosnjaci mutavi neuki ne obrazovani nula nula
Smirite se, ljudi. Nisam zaluđen Turcima, ali izgleda da su prevareni i oni u srpskom stilu laganja. Ja bih se vise brinuo kakve nam zvijezde nailaze na dobrodošlicu s one strane Drine. Tu je i naše licemjerstvo, ako prestanemo cjepidlaciti.
Koncert Ace Lukasa u Sarajevo. Jeste vi normalni, kada će te pameti doći. Sramota i bruka.Poslije genocida, tolikih ubijenih, silovanih i protjeranih vi idete na koncert.Sram vas bilo.
Meni licno Turska ne znaci ama bas nista. Niti me od Turske bilo sta moze iznenaditi. Turska je podrzavala Izetbegovice kao familiju, nikad Bosnjake. Uvijek su vise saradjivali i pomagali srbe u srbiji ( putevi, fabrine...). Upravo kroz tu privatnu relaciju sa Izetbegovicima dobijam neki ruzan osjecaj kad vidim Erdogana ili Mesuta...mozda veliki trgovci i takticari, ali ljudstvom me nisu odusevili.
Eto vam sultan braćo Bošnjaci
Šta mi imamo s Turskom mi nikako nije jasno! Koga ba boli neka stvar za turcima i turskom. O turskoj znam koliko i prosjecni turcima o Bosni.NIŠTA !
Vi iz klixa ne serite? Ako pisete vec, napisite kako jeste. Ja zivim blizu Dortmunda i naslov vam nije tacan
Turci =srbi i obrnuto
Šta vam je ljudi, pa ko je jednom pričao sa turcima jasno mu je da je njima do bosne i bosanaca kao do lanjskog snijega. Velika večina njih i ne zna da uopšte postojimo
Turci su isto genocidaši. Sve je to ista pogan
Svaka cast za stranku Zelenih!
Ne voli nad niko ,niti nas shvata ozbiljno kao državu,a svr zbpg polizičara kriminalaca koji državu urnisaše zbog pljački i ličnih interesa ,sve trojice ,tako da kriv je narod,srbi,bošnjaci,hrvati SVI REDOM,jer svako brani dvog kriminalca ,dok se bogate milijardama,dkeca naša bježe vani ili nema narod osnovno za život,ali nek je moj samo po vjeri.
Veoma je bitno znati o kojim Turcima se radi. To mogu biti aleviti ili kurdi. Koliko mi je poznato takva aktivnost nije moguća kod zajednica kao što je DITIB, IGMG ili VIKZ. To mora da su neki lijevi Turci.