Babacan u Predsjedništvu BiH
0
'Turska će i ubuduće podržavati BiH'
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazi iz BiH zauvijek u Tursku.
Nemoj ti turcine podrzavati BiH. Idi lijepo nazad za Tursku i ostani tamo dugo, dugo. Sto si dalje to bolje!
Nije tu nista lose,mnogo je veca saradnja Srbije i Turske jer placaju toliku putarinu kada se spustaju iz centralne Evrope za Tursku I obratno. A I mi se brckamo kod njih na moru. Doduse ponekad se jos uvek I mesamo,mazimo! Ljubavnica mi je tamo. A uskoro dobijamo u Novom Sadu spomenik Osmanlijama iz 18 veka jer su silni osmanski vojnici nastradali u nekoj bitci! Kao sto rekoh nema leba od mrznje I politikovanja nego nek se svi seksipilisu i bice mira. Odo ja da se cujem sa mojom ljubom iz \"pticijeg imena\" ili vam Kush Adashi! Pozdrav il Selam!
Evo bosnjama dos`o merhamet! Eeeeeeeeee blago se njima, nisu ih braca zaboravili! Predlazem umjesto BiH (predugacko brate) da drzavu preimenujemo u Sadakaland. Krace je, lakse se izgovara i zvuci atraktivnije,.....pravo ono americki! :-))))))