Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ih je tedka pozapošljavala sve po ambasadama i konzulatima. Jača od Bakira
Tetka je najmanje zaposlila u odnosu na HDZ i SNSD. Ti ljudi rade i niko za njih ne zna, i to rade protiv drzave...
haha, sad na kraju mandata se ona pita do kada?. pa to su vaši partneri godinama, što im nisi u brk rekla kad ste formirali vlast prije par godina? lopuso matora? sina si uvalila u ambasadu u Kataru, nema neko djete šehida sa završenim studijama?. obrazloženje, on već ima iskustva, jer je materi u guzove se privalio. SDA mafijo, sikter!
Sa je laz? Demantuj navedi . Ima li stan u Zagrebu? Ima, Ima li kucu u Stocu, Ima, ima li kucu u Melburnu? Ima. nosili joj rob cekere, nosi, ide li u granap drzavnim vozilom ide. HAJ me SAD demantuj.
da ti uhljebis svoje kadrove,krmaco
Jel to imaš još sinova na birou, pa da ih udomiš i ambasade
Bisera A SAD ADIO,A SAD ADIO....
8 x X njenih zelenih uhljeba. Navike su cudo.
Sad se Bisera sjetila boriti za Bosnu,sad kad ide u opoziciji i neće biti gospođa ministarka??Di si do sad bila ???
Hajd ti sad Bisera u penziju, dosta si hodala po svijetu i nahodala se. Idi u penziju uživaj u životu pravi dzemove i kiseli salatu. Došlo vrijeme za mladje.
Da je državi do ugleda ne bi dozvolila da joj ovaj piglet sisa budžet decenijama.
Bisera kako si samo prepotentna i odvratna
Odron žena u odron Ministarstvu odron države (čitaj protektorata). Da zelenu granu dohvati osusila bi je, kamen bi pokvarila, ali zato prvak u uhljebljivanju bliže i dalje rodbine i prijatelja...
treba silnu rodbinu potrpat u ambasade
Bisera...čeka te svijetla budućnost....ali u Iranu. Dosta si sisala i žderala na račun BiH,a ne samo ti,nego i djeca ti.uša
Koji ugled?????
Kad ce te ovu debelu skinuti s pozicije, dosta je vise, nek uhljebi femiliju po hurma sadaka firmama.
Naravno da blokiraju HDZ i SNSD. Osmorka daje sve pa i drzavu, da budu kmetovi u foteljama. Usran vakat, a kakav narod takav i vakat!