Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivot mi je otisao dodjavola
Gdje je Šejla, jel je neko handrči?
zar nije mogao smislit bolji naziv
PA ZAR NIJE CAVKA NAJODVRATNIJA PTICA ,, ALI SE NE SLAZE SA ONOM MECKOM STO SJEDI DO NJEGA
Kao prvo, sta ce maskirane nindze iza Turkovica. Jeli to policiju strah od fukara tipa Turkovic. Drugo, zasto sudija dozvoljava Turkovicu da vrijedja tuzioce. Kad bih se ja pitao, izbacio bih i sudiju i doveo nekoga ko je u stanju da vodi proces kako treba. Turkovicu dozivotna.
on je samo SDA covjek kojeg je pravda snasla... Sad vidjet cemo da li ce pravda pobjediti i osloboditi vise narod SDA i slicnih
Zasto sve gdje neko nesto kaze korektno prema optuzenom vi skrivate kao nekorektno? Jeste li ga vi vec osudili ?? Smatram da je on bavio se kriminalom ali da su daleko veci kriminalci na slobodi a vi im se pridruzujete kada skrivate postove osoba koji kazu ovako nesto! Dopusstite ljudima da kazu ono sto misle a ne ovako !!
FAHRO KRALJ
.....e Boga mi ZIKA tebe \"odvratna ptica\" i mafijašica dođoše glave :) ....nemoj ga Čavka više provaljivati čekaju ga raja :)
dosta sa sranjem hocemo javno sudzenje ovde nesto smrdi , sve od kako je turkovic izjavio da je radoncic narucivo ubistva , zasto nebi bilo javno pa vecim kriminalcima u svijetu su sudzenja bila javna. ---ovde nesto smrdi .
Nije ni čudo što više neće niko u sud i tužilaštvo nego većina pravnika bježi u advokate, notare ili političare. Nebih ovaj posao radio ni kada bih imao platu 10000 €.Bolje sjediti u parlamentu i palamuditi za 6 000 KM. Nit ti koga y.e.bes nit tebe ko y.ebe.
Zar se njima jos sudi ?? Ima li neko da sracuna koliko ovo sve kosta nas poreznike , pa ovo sudstvo ce unistit drzavu ... Nije ni cudo sto BiH propada !\"
Cuj \"pticurina odvratna\" . Sta su ovo strumovi!? Alooo Gargamel... hhehe Dovraga i bestraga !!
gdje ja zivim majko bozija, kad viidim kakve komentare seljaci ostavljaju muka mi .... cast izuzetcima jer ima pravo dobrih i smjesnih komentara a ovi sto raspravljaju dali je golf 4 ili je a4 i slicne glupe rasprave, nemam rjec FUUUJ ...
ovo golf a-4 uopste nije pogresno tako se naziva taj model tj golf 4 isto kao sto ima audi a4 a ime modela b5 ili b6 u saobracajnoj ce pisat za golf 4 golf a4
Sandzaklije kazu za vranu, cavka, otuda uvreda \"odvratna ptico\" !
Zar stalno morate pisat o ovom lopovcetu..Pa zar nema nista pametnije ,ljepse, interesantnije...????