Komentari (377)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranis i njima tranzit pa nek vide kako je
Tako je, neka se provalce ispod Peljeskog mosta camcima, safari Dubrovnik
@MiliMojiMilovaseMene Nisu uopšte toliko strašne mjere koje nam je uvela Hrvatska i ne vidim zašto nas Bosance to toliko nervira. Političari pet dana pričaju o Hrvatskoj umjesto da rješavaju milione problema koje imamo u državi. Više će novca ostati u Bosni jer je Hrvatska uvela ove mjere. Ja bih samo savjetovao svim Bosancima da kupuju domaće a posebno domaću vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Dubrovnik nek bude ostrvo!
Peljeski most je nelegalan
Hrvatska BiH tretira kao roblje, neka kad su naši to dozvolili
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ajmoo Biso pokazi zube uriniraj im u janu ...
Sta ce predlozit, mozda da se u hrvatskoj poveća broj zaraženih. Turkovicko napuckaj migrante na granice, pa za njima da se scercamo kao i oni
Prvi pametan potez u zadnja 3 mjeseca
Hrvatska kao clanica EU ne može imati posebnu korona-politiku za BiH. Ako to radi (zbog nabrijanosti i naravno znanja kako bi to najviše pogodilo Hrvate i bišćane pa to radi iz čiste zlobe prema svojim građanima) nešto nije u redu sa njom ... Primjera radi iz prve ruke Norvezani, Finci i Danci ne pustaju svedjane u svoju zemlju, tranzicija je moguca samo ako imate dokaz o odredjenoj destinaciji, prema kojoj ste se uputili, recimo preko i izvan Danske. I niko ne radi histeriju.
Tako je to kada nasa nesposobna i kriminalisticka vlast 25 godina nije u stanju da napravi normalan put do Neuma. Zapamtite im ovo i vratite na sljedecim izborima.
Bosnjo ne moze ni u Njemacku ni Austriju a prica o reciprocnim mjerama samo Hrvatskoj i bojkotu samo Hrvatskih proizvoda...sto onda ne popale svoje audije i vw ove
"Ona je naime reagirala na informacije koje je objavio Klix.ba " Ne može se reagovati na vijesti sa portala bez adekvatne provjere. Deset puta treba provjeriti prije bilo kakve zvanične reakcije, dajte malo profesionalnosti u poslu kojeg obavljate ministrice.
...bošnje su kao pubertetlije, žele nešto i misle da znaju i mogu a u stvari ih niko ne zarezuje ni 2%...
Pa sta kaze covic na mjere od hr jel mu divno.a rahatluka
I jesmo se vala #urcili a ovo sada su aferimi. Komsic nas je do sada kostao 10 godina napretka i opet nista nismo naucili.
Svaka cast novinaru koji je postavio sliku u kojem vidimo takav balans između kose, sakoa sa zastavom, na trenutak sam mislio da je na slici samo zastava. A šta da se kaže na ovo, pa ovo je inacenje je na razini osnovne škole kad ti netko ne da gumicu za brisanje. A zašto uopce mora da se ide u Hrvatsku na more? Puno je jednostavnije da osvojimo Dubrovnik, a Neum prodamo Somalijskim gusarima nek stražare, da ne bi slučajno kakva cedevita prošla, ili ne daj bože vegeta.
Naša država ulaže milione u svakojakim selima na asfaltiranje i proširenje puta umjesto da se ulože pare i više sanira taj put preko Svitave. To nam je jedina konekcija sa Neumom. Zašto da idemo kroz Hrvatsku kad već postoji opcija?!
kako hrvati s nama tako i mi sa njima trebamo postupati
Turkovic za predsjednicu sva tri clana predsjednistva!
Mashallah Bosnu je*e ko stigne. Zacudilo bi me da je drugacije. Bosnu haman samo ne je*e onaj ko zuri na autobus. Pa Bosno... kurvo stara.