Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dnevno politicka prepucavanja burzuja iz obje komponente... Treba vam se narod najebati mame pretile i svalerske
Treba krenuti u demonstracije FBiH i RS zajedno i prisilno ih istjerati iz svih drzavnih ustaniva, inace ce ako se to ne desi narod opet krenuti jedan na drugog.
Nista nema od ovog naroda. Siti stomaci
Isciganili i da nam ljudi plate put, smještaj, da nam izgrade paviljon, van pameti svaki dan se potvrđuje da mi iz naših plata odvajamo u budžet, od njih stvaramo milionere a oni državu vode putem SMS porukama skupljaju donaciju za predstavljanje države, sram me ko su mi predstavnici i kakav im je obraz, dno dna su nas doveli a sebe obogatili
Nista od toga
Federacija treba ignorisati ove iz RS i poslati predstavnike na EXPO i ostale dogadjaje a RS nek tone sve dublje do bankrota
Đaba sve mora Biserka u Dubai.
Koji su to samo šumnjaci!!!
Ajde Košarac, šalji je, šta čekaš!?
Vrlo jednostavno ode 1/3 naroda na Expo. Bošnjaci koji predstavljaju dio BiH, ostali koji neće doći, ne moraju
Da li je iko u stanju tuziti one koji rade protiv drzave, jer bukvalno oni ne ispunjavaju svoje radne obaveze. Ko od nas moze doci na posao i raditi protiv firme svaki dan 8 sati i jos dobiti platu umjesto otkaz? Svaka odluka koja steti drzavi je nistavna. Treba samo postupiti kao da je suprotno. Idite na Expo!
Uprosila debela pa ce sina poslati
Samo neka ih tužilaštvo skine sa pozicija gdje rade blokade i onda neka blokiraju sebi u kući šta im je volja.
Tuziti za blokiranje! Nije placen da blokira. Tuziti i razrijesiti, pa traziti odgovornost, placanje odstete i kaznu zatvora. Sve lijepo propisano krivicnim zakonom.
Pomalo 23% postaje gaza. Imate strašne politčare Bakir Foodil Šefik i na kraju biser Bisera hahahahaah🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Neka gospođa objasni prvo zašto BiH nije u novoformiranom mini šengenu. Nema mini šengena nema Dubaija...adios
Ama taj klosarac pardon kosarac vise voli dernek na Guci.Sta on zna sta je Dubai i njemu slicni.
Šta ćete vi na Dubai Expo? Šta to vi imate ponuditi da svijet vidi? Pa niste u stanju epruvetu napraviti!
zato vi iz SDA dobro promislite kad nekom srbinu dajes glas za poziciju.
Postavi im pitanje o inckovom zakonu koji je stupio na snagu i nek se jadovi izjasne.Onda im podijeli otkaze momentalno nakon izjasnjavanja i pozovi tuzilastvo da se pozabavi njima.Eto rjesenja.
Oni sve blokiraju jer ne zele BIH uspjeh nego debakl.Stare su to lisice i lasice.Sreca nasa pa smo odavno to skuzili i pokazali svijetu sta oni hoce a polomise zube pokusavajuci.Nego Bisera podijeli im otkaze zbog nedolaska na posao momentalno.Tad ces vidjet panike i jada u njihovim redovima.