Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi stara babo u penziju,pusti mladje nek rade.
jesil ti jedan od vucicevih botova ?
@fbUser1586158434, priča se kako je jedina referenca prilikom izbora za ministra ovoj penzionerki Biseri Turkovic što je znala izabrati dobar poklon bošnjačkoj Eleni Čaušesku iz bogate države Katar.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Znaci saljemo poruku Banjaluci: ako mi ne odobrimo i ne zatrazimo neceti moci da dobijete ni zdravstvenu pomoc. A onda kad Banjaluka i Dodik budu bojkotovali zakone i odluke u parlamentu - onda cemo se opet uhvatiti za vratove i zakukati. Jel to poruka? Daneko sutra kaze umrlo mi je dijete ili otac zbog Sarajeva? Ili Banjaluke.. Ako jeste, onda ovde ni narednih 50 godina nece biti srece. Nek "njima" crkne krava pa nek ni mi nemamo. Uzas.
svima vama koji koristite priliku da i kroz ova teska vremena sirite nacionalizam i u ovom primjeru prozivate ministricu jer je reagovala i za druga dva naroda u BiH! neka vas je sramota! i da, j.bem vam mater!
Drzavni i Federalni foteljasi nesposobni da srede pomoc za sviju. Sta sad pjenite? S druge strane, sve vam je u donacijama, pomoci i kreditima. Ima li ista da ste za 25 godina uspjeli sami uraditi? Neka domaca proizvodnja (sem one u kojoj imate licno tala)? Nesto???
Pa kulavci milijarde donacija ste opljackali za obnovu preko sda i firmi..pa da je 10 % uslo u Srebrenicu preko opstine i legalne vlasti sijala bi ko Las Vegas a ne bila rupa 25 g.posle rata..sve djelili preko djamija da sta vlascad ne zakuce..dobro je da vam ko i kredit da a ne pomoc
Jao pojescete se kako ste zlobni,rastura vas Dodo i svaka mu cast.Koji ste vi jad pa zar i u pomoci mozete naci razlog da se svadjate,jel vama brani neko da nadjete od 20 zemalja pomoc ako vsm je stvarno potrebna.
zar SDA nije imao nikog mladjeg i ozbiljnijeg pa je na ovu bitnu poziciju stavio ovu žababu...sramoti nas u svijetu
treba drzava da protestuje a ne SDA!
nije im trebala tako pisati,trebala im je raci da su fasisti i da nama ne treba pomoc od fasista ali da je mogu slati svojoj braci fasistima!
Plačite malo, kukajte, zao mi je sto svijet vidi a mi nikako da pogledamo, valjda je ona narodna u kući zadnji saznaju...
Toliko su zasrali da ih čitav svijet izbjegava,tj.nas,BIH. Zašto? Pa valjda da nas nauče pameti da se odazovemo, probudimo, otreznimo... Cak je i Japan rekao da neće više biti kao sto je bilo u vezi donacija. Sta to govori?
E " nasa " Bisero... Kretenko neopjevana i nesposobna.Jadna nama Majka sa Tobom takvom.!!!!
vajkremom protiv korone
Turković pokaži ti njima kako nama Katar pomaže, Ili Turska
Opet ova 🤢
Pa nece da posalju,zato sto su u Madzarskoj na vlasti trenutno fasisti.I nece da salju u Sarajevo,jer mrze muslimane.
Dace bog...aha....