Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako mu je za utjehu historijska je činjenica da su najveći svjetski lopovi padali zbog sitnice.Tako pade i Dodik zbog ikone od "100 eura"?
Opsada Sarajeva bila je jedna od najdužih opsada u povijesti modernog ratovanja i najduža opsada jednog glavnog grada ikada. Trajala je 44 mjeseca, od 5. travnja 1992. do 29. veljače 1996. godine, što je tri puta duže od opsade Staljingrada, a u prosjeku je 329 projektila ispaljivano na grad dnevno. Dodik i u miru omalozava herojsko SARAJEVO.
Imaš Bisera janje od mene ako kad navratiš u Podrinje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je Bisera. Samo ostro i u glavu lopova.
milorade bekrijo sve si pare popio
Ova žena će ga dotući.
Cuvaj ti Ikonu i ponesi je sa sobom u zatvor!
Ova kad umre nece ni upoznati svoje nekretnine..Dobro je da se ne zivi 1000.godina..A možda je ona neka kornjača sa Galapagosa...Idi vise,idi agdu pravi,idi heklaj..idi izgori ce ti tikvenjaca...
a ti Biso ovim se trudis skrenuti paznju sa Respiratora, boli me briga za ikonu a za respiratore i pare koje su ljudi iz tvoje stranke pokrali itekako me je briga.
Marš babetino,isplivala ti je afwra kako si kome kupila stan,da uhljebis sina,od nasih para,na drzavne jesle.Gdje je 7 milijardi pomoci koje je svjet u koroni posla gradjanima BiH.Itd,itd,ti si jedno od najvecih zla,u politici,i prezime si promjenila,kako bi bolje i vise krala
Papak laže, krade, hadalj, nečovjek, fukara.
Tako prava dama treba razgovarat sa šibicarom,ma svaka ti čast Bisera,dosta je bilo tog lopova i njegovog sr..anja po državi,taj poznaje samo takav jezik kako si mu rekla.
A ne znam šta se sada javljaju Komšić i Bakir ko biva osramoćena, država, a bojkotovali Džaferpvić i on sastanak a kada je ikona našli da, seru sada, trebali su biti džekovi, otići i reći Lavrovu u lice šta nije u redu, a Dodig zna se, džaba palmudi i pere se, ko Mujo kad sr vadio od kockanja.
Ova je više gica spucala od Dodika. Kako neko tako neumjeren može kritikovati bilo koga?
Ahahahaha, najsmjesniji su mi oni koji ga brane....Neprocjenjivo...
Lazi, spletke i ostalo od covjeka koji je na jednoj od bitnijh pozicija u drzavi. Uzas
Komšić i Džafo su odbili Lavrova i napravili nemjerljivu štetu, zato svo troje zaslužuju hlađenje u pržunu.
Jeli nacjepo drva u sumi da prehrani porodicu
jel Turković ukinula migrantske vize za pakistance? SDA na dnu zbogtoga