Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aahahahhahahha napravila ustedu BiH sto vodi sina u Ameriku pa jado Bosnjo diz se !
alijina Krhaljka, sta ocekivati bolje.
Drugim riječima ova gospođa ne može obavljati ovaj veoma zahtjevan posao, ne može sama niz stepenice a ne da predstavlja državu u svijetu.
Jbt sta reci na ovo rade sta hoce trose kako hoce jadni mi i ova zemlja
ako je sin sam sebi platio kartu, to nikoga ne tangira, ali ako spava u njenom suitu u hotelu, ako ga vodi po diplomatskim vecerama, itd. onda to nije ok. Ali najgore je kad se pocne braniti argumentima tipa „pogledajte sta drugi rade, sklapaju fiktivne konsultantske ugovore“, i sl.
sta ce nam ministar kojem neko mora da nosi tasnu i dodaje maramice?
Treba donijeti zakon tko ispunjava uslove za penziju slati u penziju !!!! Da mladi preuzmu ovu zemlju!!
vlast i pozicije moraju ostati unutar familije, kao u feudalno doba, a narodu dace Allah. Samo mu ne diraj svetinje
mamojebac, ovakve mame kupaju do 50te , a to sto si izjavila ... bolje da si sutila
Zasto je ova baba uopce izabrana na tu funkciju kad je treba nosat uz stepenice!?
Jaaaaaooooo , kako je to leeepooo
Koliko je ova pojela i popila kao i Majkicka i koliko miliona i miliona su samo njih dvije a da ne navodimo razne HDZ-ivice SDA-ivice itd bez obzira i obraza ojadile ovu sirotinju a sirotinja su postali dok su se ovakve i ovakva odebljali toliko da više nije u stanju niti da izadze uz stepenice
Kad navodi mlade koji po njoj trebaju i imaju šansu priliku u ucescu i zapošljavanju u politickim i administrativnim strukturama a ne govori da pri tom misli na svog sina i sinove njene SDA bez koje za ostale mlade nejma nikakvog pristupa niti izgleda o bilo kakvom zapošljavanju te vrste
Bisera presera
Garant je razmazen
Jel ovo ona sto je od cistacice gurala do ustavnog suda
@opleti nije
Pa vi ismijavajte a on ce da vas guzi u mozak. Braoooo svi, mnogo ste jaki.
U zemlji gdje Bakir Izetbegović, prvorođeni-prijestolonasljednik, od milja ''moj Babo je, moj Babo je propagira kastinsku formu države, državu 100 porodica, potpomognutu halkarima i minderašima, tkz. nasljednicima Mladih muslimana, čeličnom gardom - uposlenicima JP, JU i administracije na svim nivoima, se 'hljeb/kruha ne može ''najesti''. Onda je očigledno da je sve to do ''riđobraGAdog.