Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MINISTRICE, SVE STE NAM ZAVRSILI I POMOGLI, DRZAVU KRADETE 30 GODINA, VAKCINE VAM OBEZBIJEDIO VUCIC, SVE STO SMO IMALI STE UNISTILI I SADA SE JAVLJATE ZA NESTO??? LETITE NA IZBORIMA
Zbog ovih izjava, zbog ovih dogadjaja, nikad oni nece letiti...uvijek ce iz toga profitirati kod naroda. Tuzno, ali je tako
galaxygalaxy A ni riječi od tebe za jučerašnje divljanje i vrijeđanje. E pa onda ih lijepo sve vodi mami i seki kući pa ih ugosti. A oni nek vrište dalje i urliću.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta bi sa hurmama?
sve je to tacno..međutim, visoki predstavnik treba nametnuti takav zakon koji politicarima pogotovo na funkcijama i na svim stranama zabranjuju da uopste komentarisu ove stvari...to je stvar sudstva, historicara, sociologa...
Ma ja samo za to i postojite da dajete po neku izjavu kao vi osudjujete A u globalu nista od vas nema bisera bavi se vakcinama ne seri ti bgt o mladicu eto kao tebi iznenadjenje sto ga srbi u bratuncu velicaju kao to nesto posebno daj ba ne serite vise bavi se stavrn problemima znamo mi da ce ga 90% srba velicati i to ce uvijek tako biti opet ako bude rata opet bi nas klali sta je tu cudno treba vracati kao albanci sto rade
e stvarno i ova se javlja!?! otišla da moli za vakcine a dobila hurme,lafo od nama prijateljske države.A nju za te zločine nije ni briga ona je bila tada u BEČU.
Na ovoj slici mi djeluje k'o da je smršala 200 grama :-/ Da joj nije šta?
Na ovoj slici mi djeluje k'o da je smršala 200 grama :-/ Da joj nije šta?
Gdje su turisti, gdje su vakcine, ... žabo?!
Ovi jedva cekaju da pricaju o ovome da skrenu paznju sa ekonomije i najvece pljacke glupog naroda..Pa dokle vise ove suplje pa 30 godina ljudi vec a ista prica jestel normalni..
postavlja se pitanje hoce li ova turkovicka do kraja mandata moci vise stati u kadar 😂🤣😂
Ti se svojom tezinom narugujes narodu koji nema sta da jede
Sad će trojka na čelu sa Dinćetom, Senadom i Vojinom da spriječi..!?
Nije mene strah tri prsta i neukih krezavih maloumnika,strah me vas,kriminalaca na vlasti.Kradete da nemate kontrolu.Dovodite ovaj komad drzave na rub propasti.
pa izgleda da se neki svim silama trude da odgovornist zločinaca prenesu na narod, da dokažu da je za zločine odgovoran cijeli jedan narod a da zločinac nije izuzetak.
hajd se majke ti više skloni, kako te više nije stid... ružno je reći za ženu da je ružna, ali hem si naporna hem nisi za gledatt.. mamu vam... toliko finih obrazovanih cura a ova vodi politiku i to vanjsku.. zemljo otvori se
Sta ocekujete od ortodoxnih turcina bodnjaci moji? Prodali svoju natodnost bosnjacku jer im je pop u crkvo utupio u glavu da su servijanci zbog vjere orrodoxne..
Ima li kakvih stranih ulaganja? Hoćeš li neki veliki brend preseliti proizvodnju u BiH? To ti nama obezbjedi ili ustupi mjesto nekom ko će to uraditi. Pusti se populizma i istrošenih izjava.