Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno gledano, BiH nikad nije bila dalje od EU nego danas. Svakim danom se udaljavamo sve više i vise
Od svih bisera, ona je najveći
Biso varaš i kradeš. Ti moraš da plaćaš tri karte za prevoz a s tobom ne bih smio sjesti u avion. Austrija nije član ni EU ni Nata pašta o tom s tom zamlatom pričaš. Vrati ukradene hurme sram te bilo.
...europo da sa tvoga puta ne skrenemo, klonirani komunisti
Makedonija status kandidata, Srbija otvorena poglavlja ne pitanja nego poglavlja, Crna Gora prednjači u otvorenim poglavljima, samo BiH od zemalja iz regiona kad odeš na EU stranicu kandidata samo kod nas stoji "0" KOGA LAŽEŠ KOZO DEBELA, KAKO VIŠE IMATI OBRAZA GLEDATI NAROD I LAGATI, pa debela stoko imamo mi pristup informacijama da možemo pogledati i vidjeti vaše bezobrazne laži
ova je postala dosadnija od Komsica
Kakav ba put u EU, koga vise lazete. EU ce se prije raspasti nego mi.
Na putu je BiH već dugo. Čak je i Albanija kandidat. Biserka šta ima ono u Dubaiju. Pa neide se u EU preko Dubaija nego sa reformama i sa pomirenjem između Bošnjaka, Srba i Hrvata.
Hrvatska vas moze bez problema zaustavit :)
smijesna si
Neće nas ostaviti na cjedilu.. jeste, to su i od '92. pričali isto tako..
тебе кад се залетиш ни багер не може зауставити...
Ko nas je kleo nije dangubio sa ovakvim kadrovima na Drzavnom i Federalnom nivou.
Zaposlili li se ponekad ko od familije?
hhaha budalo jedna mene b ibilo stid primiti platu za valjanje gluposti za glupostima.
Jooooooj...nemoj samo tebe da gledamo baksuze !!! Fffffuuuj !!!