Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlud kostarac radi kad ne radi?
Joj da hoce sada Komsic potegnuti vitalni nacionalni interes i reci da Hrvatska moze da radi sta hoce na svojoj teritoriji.
Ziku Him ruku :D oboje cuvaju neku laz, zatvoreni dlanovi :D ne zna se ko je veci lopinas...ustvari zna se jbg, ova fatsy.
Kažu kad prdne u podnedjeljak smrdi do petka, opet ne znam, pitajte ovu desno je li to istina :D
Turkovic da sve blokira...nema razgovora sa cetnikom
Ministar Staša Košarac je obrazovan i kultivisan čovjek koji izuzetno dobro predstavlja Bosnu i Hercegovinu na njenom putu ka euroatlantskim integracijama. Čovjek je idealnih godina, prijatnog izgleda i radi odličan posao.
@ifbbpro samo ga maaalkice hebe sllika ratka mladica na zidu
Zar nije ovaj genocida u blokadi haha
Opet se šnjooke miješaju u untrašnje stvari Hrvatske.
@VinkoBalanacana unutrasnja stvar bi tvojoj kcerci mogos naoravit da ima 3 sise, 5 nogu i dvije glave
Opet je Emir Dizdarević uspjeo u namjeri da od BiH napravi živu šprdnju. Sad ove njegove budalaštine treba da podrži i MVP. P.S. Emir Dizdarević je debilni kadar nesposobne SDA na mjestu nakve agencije za radiološki turizam i nerad.
ukljuciti i most na Pelješcu jer uzurpira bih vode i ostrvca