Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...imaš li ti a8 6.0l w12 ? :)...'ta ćeš ti bakiru pametovat' :)
Bakir na halal sajam dosao u haram Audiju :)
...meni žao bevande sa tuaregom :)...isp'o jadan, k'o siroče...
Dobro pametnjakovici,kad jednom ostanete okruzeni EU a ne zelite biti dio iste,kako BiH misli prezivjeti izolovana??Sta to znaci za BiH ekonomiju???Sta to znaci za SVE gradjane BiH??S obzirom da ce ekonomija ostati mrtva,zivjecete od poljoprivrede... sami za sebe bez izvoza??A vi sa dvojnim drzavljanstvima ce te napustiti BiH??Kako god, zasluzili ste siromastvo koje vas ocekuje!! Mozda ce te uspjeti prezivjeti od vlastitih usjeva!
Objasni to genocidasima u zbiru vise BiH opština a misle da imaju neku republiku, Turčine
...nit oni imaju republiku, nit ti imaš državu...nit svi mi imamo budućnost u ovom brlogu...
pa kao da je EU nekada imala snage za BiH???? Prvo sto su uradili je bilo uvodjenje embarga Armiji BiH - dok su Srbi i HVO imali otvoreno trziste preko Srbije odnosno Hrvatske. EU je bila glavni faktor da se uvede konstitutivnost pa sada imamo stanje da glas jednog Hrvata vrijedi kao glas dva Srbina ili glas 3,5 Bosnjaka. Sada se cude zasto BiH ne funkcionise? Pa nama ne treba nikakav specijalni tretman, samo nam dajte evrposki standard organizacije drzave - dajte ukinite entitete, konstitutivnost i dozvolite nam ustav RBiH kao gradjanske drzave i problemi ce biti rijeseni. Ma na kraju i ovaj Janez je zadnja rupa na svirali pa ni njega niko ne benda 2% u njegovoj drzavi a kamali u EU.
Entitete moraju ukinuti gradjani i vrsiti pritisak na politicare ,inace ce BiH OSTATI IZOLOVANA sta to znaci za vas gradjane svih nacionalnosti razmislite!!
HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
To je pokusaj bjezanja od odgovornosti EU za namjerno pogresnu politiku prema BiH, ili mozemo reci zlonamjernu. Pa BiH i ne mora u EU ako EU ovakva kakva jeste nije rada da je vidi u svoim redovima. Naravno EU to nece nikada konkretno iznijeti ali bi gradjani BiH nakon macehinskog odnosa EU prema BiH trebali pokusati na drugim stranama gdje bi mozda bili i dobrodosli.
Kojim drugim stranama kad se ostane u okruzenju EU?? Ostaje samo izolacija ala Albanija
Sto se tice Sejdic-Finci, *** to rjesenje koje ce se implementirati iskljucivo tamo gdje su Bosnjaci vecina. Isto tako, dajte da mi na vise od 70% BiH gdje su Bosnjaci koji su najbrojniji u BiH totalno potlaceni, pa da onda rjesavamo pitanje povlastenih manjina kojih ima jedva par postotaka i koje su i danas povlastene. To sto ne biraju svog predstavnika, nego biraju Hrvatima i Hrvati zajedno sa Srbima redovno preglasavaju Bosnjake u vijecu ministara pa nikom nista.
ako je cijena ulaska u posranu EU cigan ili jos gore zidov kao predsjednik, pederske slobode i ostala sranja, ne trebamo nikad ni uci...i sta ovaj slovenac k.nja, j.bala ga EU, pa nismo mi slijepi, Slovenija nam je ocit primjer blagostanja u EU, grcaju u dugovima, otpustaju radnike, rasulo...i kako to da jedna Turska koja nije u EU, ima stopu rasta privrede od 8,5 posto, drugu po veličini u svijetu (poslije Kine), a ove godine se očekuje gotovo šest posto.Ljudi rade i j.be im se za EU.
Nemas ti pojma o zivotu!! Gradjani biraju predsjednika a vecina nisu ni Romi ni Zidovi...osim toga u EU nema etnickih etiketa svi su jednaki!!
Sere Turk kvake. EU zajedno sa Rusima i Amerima su napravili problem u BiH. Ne mozes sa Hitlerom i sumadijskim "neonacistima" graditi demokratsku i efikasnu drzavu. To se znalo na pocetku, to se zna danas, krivci nisu BH politicari, mislim barem direktni krivci, nego su to EU, Amerika i posebno Rusija koja igra veoma negativnu i procetnicku ulogu u BiH.
EU nikad nije ni imala snage za BiH da se na njih čekalo u BiH bi možda i danas bio rat
@Geography kratko i jasno.bravo!
Samo ona kriminalna stranka nije za EU, svjesni smo kako mnogi od njih na ovaj način vraćaju usluge za zapošljavanje najbližiih članova porodice u javna preduzeća kojima drma SDA i razni Zukići. Ipak, moraju biti svjesni da istina uvijek nađe put do ušiju onih koji je žele čuti, pa ni ovaj slučaj neće biti izuzetak.
Presuda Sejdić-Finci je trebala biti davno provedena još kada je to bilo predloženo sporazumom, međutim pojedincima je to smetalo, da se ne lažemo, samo iz razloga zato što je to predloženo od strane SDP-a. Stvarno je sramota da se u 21. vijeku ne poštuju ljudska prava i slobode i da je ovoliko potrebno da se riješi ovo pitanje.
ovaj čovjek sa slike isti Nebojša Radmanović