Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je Neum solidan grad za ljetovanje. Plaze i setaliste su Ok, ugostiteljski objekti uglavnom bolji od vecine sa Cro primorja ( ne moras slusati onu ribarsku muziku) i na kraju...to je BiH 💪
Bolji je Neum nego Sutomore. Nisam svojim ocima vjerovao kad sam dosao tamo.
Dobar je Neum,samo nema hladovine nimalo..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
babo babo vidi me kako ronjam
Jesi li spremila pastete, hljeba i paradajza za plaze ????
pa naravno,to je neizostavno haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakve država koristi ima od toga? NIKAKVE. Niko ne prijavljuje ništa dole. Samo beru za sebe i nevalja im državu BiH. NEVALJA IMA NIŠTA. A kad je požar i kad ih snijeg zatrpa ko jedne godine onda nas zovu. Onda je država ok.
NEUM - nase a njihovo - Dodjite i probajte!
Babo,babo ovdje nema dnoha!Vidjo sam ribu kurana mi!Nije mi ledeno Alaha mi! Hajmo od kamenja pravti munaru..Cuje se tu slatki provala da se covijek nasmije.
Babo, babo,sta to tako lijepo miruha? Nista sine, to ba vlah peće pećenicu! Uf, al smrdi, jel de babo?!
al brate koliko je ljudi na plazi toliko je u moru ne moze se izaci i uci u more... ove godine su uduplali cijene ali sta ces to je more, mene vise ljuti sto nema fiskalnih racuna nego sto su cijene visoke. normalna inspekcija bi imala dole dobra 3 mjeseca posla i napunila budzet isgurno sa jos ponekim milionom sto od PDV-a sto od kazni...
Pa normalno kad narod nema para nizasta drugo.
E sad nam donesite iz Neuma entero i ostale dodatke koje ste pokupili u moru punom fekalija
Buško jezero izgleda kao okean naspram ove bare koju neki nazivaju morem.
Neki bi se yebali u sve rupe, da im voljena drzava ima izlaz na more.
Ruku na srce,i na zalost Neum je jedno malo neugledno mjesto u koje se mora puno ulagati .Na djelomicno ne osvijetljenoj rivi siri se smrad iz zapisanih kontejnera za smece.Od svih restorana jedan valja.Jedina pozitiva je sto je relativno jeftino i imaju nasu dnevnu stampu ,inace nemas gdje pare potrositi.
Bi,od dosade.
Kad god sam knap sa lovom idemo u Neum.Kako izgleda ove godine bice nam treci put.Puno je jeftinije nego u HR u kojoj sam bio preko 30-puta od Istre do Dubrovnika.
Logicno k'o sto combe kaze, nije do vas, vec do vremenskih uslova.
Zar je mogućeeeee
vise gostiju na panonski jezerima u Tuzli
Moraju riješiti problem plutajućih govana u moru. Napravili su wc pored plaže ali ga niko ne koristi. Možda neke mreže da postave?
samo u Neum i nidje drugo ne idem, ne prelazim granicu svoje BiH ne treba mi pasos i ima cak i Konzum
Gospodjice Konzum je hrvatski da je Bingo pa haj
koncitice pa sta ako je hrvatski????
PRIKAŽI ODGOVORE (8)