Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se stvarno divim ljudima koji dođu u ovaj nas propalitet od drzave
@Sarran56 Kako bolan vise sam sebi nisi dosadan sa tom gluposcu koju pises i koju niko ne cita?
@supermrga Ti si me nazvao majmunom. Pleme ti svo zivo nakacim na tuki. Taove ko ti jedrm za dorucak pizdo jedna
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
e cuj muzej... ccc hoce neko da se okoristi a ja moram placat da ulazim na mjesto gdje sam proveo dosta lijepih trenutaka u djetinjstvu kad taj nije ni znao da zuta tabija postoji...
Sarajevo su gradili Turci i Austrougari a djikani samo rušili! Pa shodno tome nemaju nikakvo pravo da govore šta treba da bude na Žutoj Tabiji.
Cuj ovo. "od osmanskog perioda do agresije na BiH" :D znaci osmanski period nije bila agresija na BiH? Bem vas poturice. Koji ste vi izrod to nigdje nema. Ko vas ne zna skupo bi platio. Repa bez korjena.
Sve ovakve prijedloge i projekte, ovdje treba osmotriti sa podozrenjem, jer sistem, po dosadašnjem funkcioniše na način, da neki sa svojih kao patriotski, naućnih ili humanih strana predlažu, a ispostavit će se , da društvena zajednica uloži, a kad bude završeno, uskaču oni koji koji treba da zasjedaju na pozicije ili funkcije da bi se uhljebili ili na drugi način dograbili objekta u smislu eksploatacije.
Ma ja, napravite kafić od historijskog spomenika. I šiša nek se obavezno ima naručit.
Shebali ste Zmajevac kafanom od lokalnog kabadahije, shebacete i Zutu tabiju nekim topovima i shebacete necije mladosti koje nece imati gdje da jedu mahirovu pizu i uzivaju u prvim zavodjenjima cura u svom zivotu na magicnom mjestu sa magicnim pogledom..
Nek' sebi te topove gurnu u neku stvar...
ratko mladic vas podrzava.
E svasta. Ima toliko stvari za popraviti u ovom gradu, oni nasli dirati ono sto ne treba.
E svasta. Ima toliko stvari za popraviti u ovom gradu, oni nasli dirati ono sto ne treba.
Drago mi je sto sam dio ekipe koja je odrasla na nasem "topu" sutala lopte i brala orahe....
NA TABIJI GRADITI HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ZAMISLI NA AJFELOVOM TORNJU YTONG BLOKOVIMA IL VISOCKOM CIGLOM SAGRADIT MUZEJ OOOOOOOOOOO TITO DRAGI
Ko li će kupit kajmak iz kafane?
Cao top..
Molim vas da planirate i zbrinjavanje agresivnih čopora pasa lutalica oko i iznad budućeg muzeja. Dukat dam ko sada prošeta.
Oko rezervara im je generalstab
Cuj veceri poezije. O majko moja unistite autenticnost tog objekta radi "veceri poezije" Ko ba cita poeziju u ovoj drzavi majke ti. Vrhunac poetskog dostignuca je nekoj zenskoj balasevica zakaciti na zid