Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj turci u srbiji
Turci jesu muslimani, jesu nam braca po vjeri, al ne osjecam prema njima nista posebnije u odnosu na sve druge muslimane svijeta. Eto ih tamo, imaju svoju drzavu, nek izaberu koga god hoce. Hairli im bilo!
Zasto kod nas ne samo da lokalne seljacine glasaju za SDA, nego i Turci koji su nam se naselili glasaju za seljacke stranke u Turskoj? Zasto barem nismo mogli dobiti njihovu opoziciju i malo urbaniju tursku populaciju, kao i u Srbiji i u Albaniji?
koji turci u srbiji.po popisu ih nema uopste.koliko glasaca iz srbije je glasalo na turskim izborima.mozda se turci izjasnjavaju pod onim ostalima ili neizjasnjenima.znaci po pazaru nisu slavili nikakvi turci(sem mozda 15-20 nekih direktora ili menadzera u tih par turskih fabrika u pazaru)nego nasi poturcenjaci,kojima su turska i erdogan u srcu.
Ako su izbori za predsjednika Turske / nebitni / Zasto HRT1 i HRT4 u udarnim terminima veoma pristrano i navijacki (glede opozicije) izvjestavaju o izborima u Turskoj. Ocigledno da Vlada HR dozivljava Erdogana kao 'zastitnika' interesa Bosnjaka i moguceg saveznika u nekom hipotetickom sukobu. Erdoganov mandat i ovlasti su dugog trajanja / do 2023 / i veoma sirokog politickog opsega.
I vidi fijaska, Erdoganova partija ide sa nacionalistickom partijom, ekstremnom desnicom u koaliciju.
@frajko Dobro, govorim za ove izbore. Covjece ide u koaliciju sa neo fasistima
@Jale1 poznaješ prilike u turskoj ko magarac fiziku. kakvi neonacisti u Turskoj? to što su EU države pune nacista ko klozet govanna ne znači da ih imaju i Turci. MHP je nacionalna stranka, kakvih ima more po Europi, kakve vladaju po Balkanu recimo u svkaoj državi. MHP u Turskoj je kao CDU u Njemačkoj, ili OVP u Austriji. no to OVP u Sutriji ne smeta da uđe u koaliciju sa FPO pravom nacističkom strankom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
turci su agresori
Slozna braća, Albanci i Srbi.
volje se volje, bas se volje
@ogledalce Ima li stare ekipe?