Komentari (271)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A srbiji autoput...
Cestitke pametnim ljudima koji rade na ovakvim organizacijama iftarai opcenito spajanjui druzenju ljudi
Bolje bi poklonio Mostaru komunalce da ga ociste! Fuj naograjises cim dodjes! Grad pun divljih deponija u samo centru po onim urusenim zgradama!
@MateoPavlovic Od 1235 do 1241 Sveta Stolica je vodila krstaške ratove protiv Bosanske banovine, jer tadašnji Bošnjani, mada kršćani, nisu bili katolici. Direktni izvršitelj ovih pohoda bila je mađarska vojska pod vodstvom princa Kolomana. Sigurno Vam zvuči nevjerovatno da je i Vaš prapradjed tada možda prolivao krv da bi odbranio svoju zemlju i svoju vjeru od napadača. Ugodan dan Vam želim.
Ne moze niko sa don SAFOM, vratite Saju
Jedino su mi turci mrzi od srba
Ljubo Beslic, osoba koja nije procesuirala odgovorne za pogibiju 5 osoba u avionskoj nesreci!!! Ko je dao pilotsku dozvolu pilotu srcanom bolesniku? Ko je dopustio polijetanje aviona sa prekobrojnim brojem putnika?
Turci su clanica NATOA, a da i komsije su onu hahahaha
Hvala braci Turcima!! Poklanjaju i halale kad god i gdje stignu.. Bosna i Hercegovina je jedina drzava u svijetu kojoj je Turska odobrila slobodnu trgovinu bez poreza !!! Sta vise reci ?!
@Mamre - bas te se usrecili
Molimo vas! Iftar nije europska vrijednost! 😵
Hvala Allahu sto smo muslimani, i hvala Turcima, sto su nam donijeli najijepsu i najispravniju vjeru, Islam. U koju svake godine predju milioni krscana i ostalih, koji spoznaju, da su bili u zabludi.
Ja bih jeo somunom i prstima, a sjedio bih i na podu kao sto je Isus i jeo i sjedio. Nije to bilo kao sto je na slikama. Ovdje neki misle da je Isus jeo zlicom i vilicom. Ne znaju osnovne stvari, a doktoriraju na poturicama. 😒
Allahu snackbar! A salami I like 'em!
Bas im je fino! Pravo ceife! Kako se na hrvatskom kaze «ceif»?
Lijepo!
Koliko u hrvatskom jeziku ima turcizama, trebala bi citava vjecnost da se jezik «odturci». Eto koriste i neke koje u BiH i ne koristimo, pa tako svi kroz rat brze-bolje naucise da kazu «kat», a koja je turcizam, a naucili je da se pozapadnjace. Joj ogranicenog svijeta.😒