Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Busovače pobjegoše svi Bošnjaci, Hrvati i Srbi .... a sve više Bosanaca i Hercegovaca !!!!
Jel' gotova ona bolnica za narkomane u Kaćunima ? Sjećam se reklame u jednom dnevnom listu, a počinje sa slovom ...
Skutori ne javljate se busovacu ste po.pusili gubite se :))) whhhhahaha
ovi naši samo gledaju gdje da uberu sadake, turcima hvala al kad shvate kakva smo mi stoka odustati će pomagati
Tako ti je kod Bosnjaod njih svi otisli svojom voljom,a oni su od svakle istjerani.Srba u Federaciji manje od 5% a oni jedno te isto.Za vas i jeste sadaka i donacija samo neznam dokle?
U turskoj nepismeni ljudi deset puta vise nego kod nas.ali smo spali na to da nam oni moraju pomagati.hvala braco turci
tvoj strah od malobrijnih hrvata je neskriven i opravdan
Sami ste otisli odatle dole u hercegovinu da pravite paratvorevinu Herceg Bosnu ko vam je kriv sto ste se zeznuli pa sad nema povratka,sad nit vas ima dole nit gore.A uostalom sve su to naša vjekovna ognjista moj Josko Buha i nevidim sta je tu problem,niko vam neosporava da zivite tu ali da znate jednostavno ko je domaćin!I taj Mostar kojeg spominjes i taj Stolac i ta Čapljina,sve je to naše bilo i bit ce nemoj se zavaravati.Mi moramo izaci na more i na tom putu nam niko nece smjet stajati sigurno! Uskoro dzamija u Neumu! Neum bošnjački grad ako Bog da!Jednostavno Bosna je bošnjačka zemlja u kojoj ima mjesta za sve dobronamjerne ljude pa i za vas zasto da ne ali postujte domacina i njegovu kucu molim vas?!
Gotovo je,Busovača je bošnjački grad to zna i ptica na grani,uzeli su nam Bugojno,Busovaču,Vitez,Novi Travnik,Jajce,Odzak,jos malo pa i Kiseljak i Zepce,malo im fali i to je to,nema nas vise u središnjoj Bosni nazalost,izumiremo i odseljavamo ali vratit cemo mi to kad tad u svoje ruke!Jos oni i Mostar i Stolac i Čapljinu,e pa necete taj film gledati! ZA DOM SPREMNI! HZHB!
neka mi objasni ovaj vrli autor otkad su Kaćuni u ZDK.. Busovača, SBK, haj nepismeni, al slabi i iz geografije. Jos gore je kad Doboj iz republike Mrske stavite u ZDK, jer u nazivu ima dobojski krebili neuki
Bravo Turci bravo SDA svaka čast.