Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navikli smo mi da živimo od tuđeg rada i da primamo sadaku iz inostranstva i da stalno čekamo da nam se neko smiluje umjesto da otvaramo svoje fabrike i postrojenja i kojima ćemo samo proizvoditi vozila i tramvaje i autobuse za svoje tržište,a i izvoz,imamo metal u zenici imamo aluminij u mostaru, znači fali nam mozga..
I DA, Aluminij iz mostara koristi i Talijanski FERRARI , kao najbolji aluminij za proizvodnju sportskih auta čistoća 99,7 % , a mi uvozimo sadaku , izvozimo sirovinu a oligarsi uvoze Ferrarije i gotove proizvode..Logika nas je odavno napustila.
daju slovenci svoje stare autobuse, japanci kupuju nove i sad turci poklanjaju tramvaje. pa hoce li ikad taj gras nesto sam kupiti ili napaviti. samo prose
http://www.konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=2409 joj jesu ruzni fuuuuuj , ljepsi su nasi okci , al eto hoce ankaru , eto im ankara u sred sarajva
Nekaće donirati samo ne krntije ko autobusi
Ovako izgledaju ti tramvaji koje ce Turci donirati http://www.konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=2409
Ovaj će Ivo sada dovući sav krš od autobusa i tramvaja iz Turske. Švicarce je već spasio sa žičarom. Samo nemoj da nalazi avione i helikoptere!
Sta se palite na Turke? pa vasi preci su oni preko Drine...ti cetnici... ispitajte Y-DNK analizu i vidite kojoj haplogrupi pripadate ... Nisu budale sto oni tako pricaju...da ste turci pricali bi ste turskim jezikom a ne srpsko-hrvatskim ...
Pa u krvi jednog prosjecnog cetnika je vise gena turskih nego u krvi bosnjaka. Historija dokazala, turci su vam zene silovali jer ste se bunili, mi smo se predali, nisu nas dirali.
Cim tebi neko donira tramvaje, bolje da ni ne znate na sta to lici. Stisnite se pa kupite neke moderne niskopodne, neka bar prividno sve izgleda lijepo, jer kvalitet gradskog prevoza utice na utisak o gradu taman koliko i fasade. A sa trenutnim tramvajima, Sarajevo je kao da si se vratio 60 godina unazad.
Zahvaljujuci Bakiju, mi smo narod samo za sazaljenja i donacije 25 godina poslije rata u najbogatiojoj zemlji resusrsima i plodnom zemljom.
Oni ce opet poslupiti prevoz i opet u minus da im jos hiljadu tramvaja poklone!!!
Ma jok, ne treba, kupit će nam Smradončić.
Kad će u Mostaru malo dovršiti muzičku školu pa da djeca skupa sviraju za novu godinu ako se to još smije svirat ako Čović dadne?
na šta smo spali... na sadaku... kad nam još i rumuni počnu sadaku dijeliti... u tri fine...
Gdje je informacija da Arapi u Sarajevu grade novo naselje Sarajevo Waves za 50 miliona KM?
sta je za njih 50 miliona...toliko daju ronaldu i mesiju svake godine
GRAS i jeste za sadake a ne za ozbiljnu firmu koja posluje na profitabilnim osnovama! sve dok je stanje takvo kakvo trenutno jeste.