Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enver B. je zaposlio Mirsada N. brata Nermina N. u JP Autoceste !!! Zašto bi ga Nermin N smijenio ! Socijaldemokratija za ove LIKOVE je ostvarivanje LIČNIH ciljeva !!
@kraftwerk GLUPOSTI !!! Izađu na ulicu,: policajci, borci, ljekari....i vlast odmah odriješi kesu !!! MMF se nije oglasio !!!
Mene samo zanima kako je Niksic predsjednik SDP..pa covjek nema nista zanimljivo na sebi niti je ikad ista rekao pametno.... zvuci ko izdrpana majica.... jel svarno Niksic najboji medju njima....
Teško je imati neki stav na osnovu ovih šturih informacija, ali ako je taj Bijedić odgovoran na bilo koji način što ljudi nisu u svojim stanovima koje su uredno platili, onda im se crno piše na izborima u Tuzli, a i cijeloj BiH.
Enver B =Kriminalac klošar
ma komunisticka propaganda, smjene ko niksic ga brani a ovi napadaju, i obratno... cilj je unistiti sdp tuzle koji je jak ima kandidate za najjace pozicije...
E moj Niksicu, proci cete vi jos gore nego prije cetiri godine, samo ti podrzavaj ovakve i slicne njemu. Doduse, kad surujes sa Dodom, ne cudi me da si zadovoljan Bijedicem. A sta bi sa politikom, jedan clan jedan glas? Poceo si kao Zlaja, a znas i sam da je takvo ponasanje kratkog vijeka
Lopov lopova ne da...ne zna se ko je veci krimos i ko je bljutaviji od ove dvojice??? Kazu SDP se reformiso, jest se reformiso, prije se nijedna afera niie mogla povezat uz SDP kadrove, a sad vecina rukovodstva ima oraha u dzepovima...reformisali su se u crvenu SDA!
isti se pronalaze lopov=lopov
željko svakog od ovih likova iz SDP-a zna u dušu i jedini uslov za ujedinjenje ljevice pa makar i pod imenom SDP je bio da ovi likovi nestanu sa političke scene kao što bi i željko nestao sa DF-om,međutim,njima nit je bitna BiH, niti su bitni građani BiH,niti je bitan SDP,već su bitne funkcije i moć pomoću kojih mogu doći preko SDP-a.Sva stara postava SDP-a ima oraha u džepu, jedini koji još živi u neboderu u stanu,bez krivičnih prijava i jedini koji je napustio vlast je ..
Cudi me to od sdp-OVACA, inace su oni posteni😂😂😂😂 Jasna je njihova borba za vlast, kradi, peri, otimaj, reketiraj...
mrzim sve politicara iz dna duse ..zivim u svedskoj i mogu reci sve su to uhljupi koji se ukljuce u politiku , bez obzira o kojoj drzavi je rijec ..samo eto sto na zapadu im sistem neda da previse muljaju
Kriminalac teski Enver Bijedic. To citava Tuzla zna !!!
Haha oni su vrlo zabrinuti za rezultat SDP Tuzla na sljedećim Općim izborima a nisu zabrinuti sto je narod ostao bez svojih stanova.
Zna Nikšić ako ga smijeni da će ovaj napraviti novu stranku Pravda za narod.
MA KADA JE I JEDAN KOMUNJARA ZNAO STA JE DEMOKRATIJA JER TO KOD KOMUNJARA NE POSTOJI
Znaci jedan covjek odlucuje o svemu u stranci niko drugi nista se ne pita, cudna neka socijal demokratija.Niste nista naucili dok vam je Zlaja bio na celu gdje ste dosli i koliko ste pali,umjesto da iskoristite krizu pozicije vi gledate licne interese i branite prozvane .Vrlo je vazna stvar da svako odgovara za svoja djela pa ako se dokaze da je nevin to je samo plus za stranku i pojedinca,dok god vi stitite prozvane bice Kukica, Bjedica i inih koliko hoces.NESMIJE BITI NEDODIRLJIVIH.