Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo cu ponoviti nesto sto je neko puno pametniji od mene rekao: " Istorija nas je naucila da nismo nista iz istorije naucil".
Svi su nevini dok ne pocnu sa sexom! Poslije je razlika samo u brojevima.
11 genocida nad nama Bošnjacima, i kaže Bošnjo trebamo se prilagoditi. Dosta je prilagođavanja, 11 puta su nas ubijali i opet im nismo dobri, neka se oni nama prilagode, dosta smo se mi prilagođavali svima!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u ovoj Bosni nikad mira.....
ebali majku genocidnu!!! hejjj granatom na djete
I TO JE DJELO MUSLIMANSKIH TERORISTA KOJE SU NEVJESTO POKUSALI PRIKACITI HEROJSKO-HUMANOJ VOJSCI SRPSKE KOJA NIKADA NIJE UGROZAVALA CIVILE.
Bila je cast poznavati takvu zenu....Mislim da ne postoji niti jedan dan da se nesjetim nasih sala i zabavljanja....U tom prokletom ratu samo ti si znala da me nasmijes i svaki dan bih mi bio uljepsan tvoj osmijeh uljepsao bih mi dan...moj djeciji san..Sada sam i ja majka i nastojim da budem onakva zena kakva si ti bila..malo je rijeci da se opise bilo sto,samo jedno znam VOLI TE TVOJA UCENICA I MOLIM DRAGOG ALLAHA DA TI PODARI DZENET I SVE LJEPOTE ONOGA SVIJETA ...JER TI TO I ZASLUZUJES
@ Tuzlak A odakle ti znaš da mi se sve to nije desilo u ratu? Zar ti znaš da nisam bila u logoru, da mi nisu nikoga ubili...? Nemaš pojma! Pišeš na pamet! Ta tragedija NIKOME, pazi mišu mali, NIKOME ne daje za pravo da se pretvori u nešto gore od tih agresora i priželjkuje da im se dese sve te gadosti jer onda postaješ isti kao oni, pa ti sad vidi, ostani čovjek ili se povedi za agresorom i budi zvjer! Ja kažem, NE PONOVILO SE NIKOME! Sve ostalo je fašizam i nacionalizam!
zamolit ću te da mi ti objasniš te pojmove?
jesu li ovi novinari pristrasno napisali clanak ili ja placem jer jos imam srca za druge ljude? kako spavaju te ubice koji su tu zenu i djecu "rasporili" svojim nemilosrdnim umom i hladnim oruzjem? da li to zrtvovanje vrijedilo i donijelo ikome dobro? ponovicu... kako spavaju u noci... bezumni ratnici koje je napustio narod i Bog? r.i.p.
Zao mi je zrtava ali zivot mora ici dalje,sa mrznjom se ne moze zivjeti i graditi buducnost.
gdje su oni koji zagovaraju suzivot???
i kad pocne onaj papak dodik nesto pametovat ma joj ma joj spuco bi ga medju rogove da mu otkinem pola glave
a ne, ne, DA SE PONOVI SRBIMA I CRNO-GORCIMA, pa kad tad pa od bilo koga.
Kako idiotu mogu spavati uopste !!!!!!
idioti