Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni samo znaju za jedinstvo svojih plata i čuvanju svojih guzica.
Ja vam govorim pustite ljude nek rade svoj poso, pustite političare da se bave politikom, šta vi znate koju školu oni imaju, možda imaju srednju školu, poneki je završio i kakav dobar zanat, čak i za bravara, treba pustit ljude da rade mirino a ne ih kritikovat povazdan i onda pogriješe, stres je njgori za političare. Imajte razumjevanje i strpljivosti prma njima.
Dok ovaj Zakon prođe službenu proceduru, bude objavljen u Službenom glasniku, započne implementacija, tik pred oktobar kad bude službeno Zakon profunkcionisao i bude isplaćen borački dodatak pred izbore. Onda će u kampanji SDA i HDZ udariti retoriku da su spasili gladne borce.
Prva Vlada koja bude formirana nakon izbora će morati ukinuti borački dodatak jer nema budžetske opravdanosti za isplatu, a tzv. gladni borci će biti opet topovsko meso SDA i HDZ.
Haha Jedinstvo i Snaga... SDA slogan
Pare nisu problem,vozaju se po bijelom svijetu,prave murafe sa koordinacijama,integracijama ,borci su se za njihov standard borili,ko se zahebo zahebo,ko je stvarno bio borac sleduje mu od šake do lakta.
Hr upravo otima BiH more, pred očima pola miliona Boračkih kučina..
Gospodine kao parlametarac trebate se pristojno obući.Majica je dobra za Čevljanovića.
gledaj kakvog ste glavonju konjinu izabrali
Posto 70% ovi borci potoroše na kaldionice pošteno je da im to oni makar malo vrate.Tako sada ako ne prođe zakon o kladionicama Borci pravac Sbb i Hdz jer oni imaju najviše profita od toga
Skuplji Jasenkovi putni nalozi nego demobilisani borci.
ebo vas borci a vi njih,23 godine samo o borcima i kao oni tek sada shvatili da su se borili za pare a ne za goli zivot da odbrane
LOPOV I LEZIHLJEBOVIĆ
kupio ga dilfa za 200gr kafe i kilo kocke.