Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije Alija zasluzan ni onaj NemacTudjman (tudjin, stranac, strangerman). Vi hrati i muslimani (danas Bosnjaci, sutra ko zna) ste nas porazili isto kao sto su oni pobunjenici porazili Gadafija u Libiji. Znaci bez NATO-a vatikana i nemacke danas bi bili slobodni i bogati u jugoslaviji, a ovako ste nemacka kolonija...aka konjušari
Ma nemoguće. Mene moj dedo Musliman, tata Bosanac i brat vehabija uće da ja nisam bio izbjeglica na Jadranu s mamom. Da HVO nije obranio naš grad od Srba niti da je Armiju BiH Hrvatska od 92 naoružavala te da HV nije 95 završio rat u BiH porazivši Vojsku RS-a. Neeeee to je sve naš Alija zaslužan i zato danas pola razreda želi biti terorist a druga pobjeći u Švedsku.