Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fatka popusi ti svima sandzklijamaaa.. kad si tako hrabra de ti protjeraj ako koga mozes. ili si se mozda vlaske kar.ine pozelila.
\"\"\"OLD TOWN 03.10.2010. u 16:50 fatima fatima haj mi ga hajmi popusi... SANDZAKLIJE SMO MI ONI PRED KOJIM DRHTU SVI..FAHRO UZ TEBE SMO!!!! SRAMOTAN RIJECNIK ZA JEDNOG NOVOKOMPANOVANOG SARAJLIJICU, PRED VAMA NIKO NE DRHTI, JER OCIGLEDNO JE DA STE SLABI, DA STE BILI JAKI NE BI VAM TREBALO DA DOLAZITE U BOSNU, OSVOJILI BI SRBIJU!!!!! I ne kaze se DRHTU, vec DRHTE , nepismenjakovicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sandzaklije mars u srbiju,stoko klempava!!!!!
ama to su sigurno ovi primitivni dijasporci, dosli ovamo da se tuku i prosipaju svoj primitivizam...inace mi domoroci smo jako kulturni i obrazovani sa prefinjenim manirima
fatima fatima haj mi ga hajmi popusi... SANDZAKLIJE SMO MI ONI PRED KOJIM DRHTU SVI..FAHRO UZ TEBE SMO
Glasajte ljudi,osigurajte nova radna mjesta polupismenoj familiji politicara,vece plate lopovima a vi sljedece 4 godine svakako ce te jesti .ovna.
Daj ne cacite,uvijek se nađe nekih pijanih seljačina koji samo žele da privuku pažnju na sebe.Huligane samo oštro kazniti . Oni koji još nisu izašli na birališta pozivam da to učine.
Jeli ona \"raja\" iz Potocara glasala???? Nena Fata glasala za SNSD i Dodika..
Op Šarulja Mir Nevenka
Ma to je Zlatko Lagumdzija oborio Radoncica sa nogu!!!! Zivi bili pa vidjeli!!!!!!! Nedamo te Zlaja!!!!!!!!!!
FAHRO KONJ GA POPUSIO I SVE NJEGOVE SANDZAKLIJE...MARS IZ BOSNE U SRBIJU FAHRO KONJ GA POPUSIO I SVE NJEGOVE SANDZAKLIJE...MARS IZ BOSNE U SRBIJU FAHRO KONJ GA POPUSIO I SVE NJEGOVE SANDZAKLIJE...MARS IZ BOSNE U SRBIJU FAHRO KONJ GA POPUSIO I SVE NJEGOVE SANDZAKLIJE...MARS IZ BOSNE U SRBIJU GNJIDE USLJIVE FAHRO KONJ GA POPUSIO I SVE NJEGOVE SANDZAKLIJE...MARS IZ BOSNE U SRBIJU FAHRO KONJ GA POPUSIO I SVE NJEGOVE SANDZAKLIJE...MARS IZ BOSNE U SRBIJU
Sigurno Alijini,komunisti su uvijek bili dostojanstveni
jel ovo ta tuca??? http://www.ultrasonline.com/ref/khm/