Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To im je mozda jedini nacin da prezive a vi tako pisete uzass.Cuj cirkus pa jeste cirkus na sta ih je drzva primorala da rad,.sramite se svog rijecnika!
I treba vala, pogotovo treba otjerat one što prodaju nekakve karte šta več' priđe ti hladno počne pričat prati te ko pit bull da ti proda bez obzira sto kazes :ne hvala..
nediraj te ljude hebo vam 500.000km godisnje mater
"Stoga, traže od nadležnih da preduzmu zakonom propisane mjere i aktivnosti kako bi se onemogućila nelegalna prodaja oko pijaca i tržnica jer se time direktno ugrožavaju zakupci koji vrše prodaju na lokalitetima ovog preduzeća. " Šta ste do sad radili? Napokon ste se sjetili da se nešto mora učiniti po ovom pitanju. Mogli ste davno urediti ovu oblast i staviti sve pod svoj nadzor, što bi bilo najpravilnije i radi vas, onih koji iznajmljuju prostor, a i radi kupaca, pa i ugleda grada, da više ne izgleda svaka pijaca, odn. predpijačni prostor kao seoski vašar. Bila samo očevidac vaše inspeskicije raščišćavanja platoa ispred pijace. Sutra su isti ti ljudi ponovo došli na isto mjesto. Da li ste ih kaznili? Vjerujem da niste, jer uprotivnom se ne bi vratili, dok je u samoj pijaci pola praznih neiznajmljenih stolova.
Hajd' bogat', zadnjih 10 godina izuzetno efikasno se tjeraju perači stakala auta po raskrsnicama... Nerijetko imamo priliku vidjeti po 5 drotova koji trče i još nekoliko patrola pod rotacijama - u akciji tjeranja male cigančadi. Nisu još došli do kriminalaca i uličara.
Stvarno je ovo postalo cirkus. Ne moze se vise ulicom ni hodati od ovih ulicnih prodavaca sto na kartonima prodaju svakakve budalastine. Pa nismo u sumi. Svaka cast za ovakvu inicijativu.
HOĆE LI IKO NA OVOM SVIJETU SKLONITI ONE ŠTO CIJEDE SOKOVE
http://www.hercegovina.info/vijesti/hercegovina/mostar-hercegovina/mostar-ilegalni-prodavaci-konacno-uklonjeni-s-gradske-trznice Samo čizma tu radi, što duže pričate i sažalijevate ih, to sebi više štetite.
isto vasar svaki dan, od prosijaka do ovih pijacara.... ne zna se sta je gore
nelAgalnih :)