Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije dobro kad britanci nekoga uzmu pod svoju zaštitu. Nije to iz brige ili ljubavi, problem će napraviti i gdje ga nema, da bi imali razloga za djelovanje.
Najbolje da dodju tvoji Rusi jeli tako?
Sta je sa rusijom????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rame uz rame sa Britancima i Amerikancima protiv mračnih snaga Rusije, Irana, Kine, hrvatske, Bjelorusije, Srbije, madjarske.
Ma da smo mi složni, nama ne bi trebala ni Amerika ni Britanija, protjerali bi sav nacionalizam. Ali vidjeli smo sta smo dobili kada smo racunali na Ameriku i Evropu. Tako da...
We will win! To su bile riječi legendarnog premijera Churchilla kad je UK objavio rat Njemačkom Reichu. Samo se treba držati UK i njihove politike podrške najbrojnijem narodu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rusija preko svojih pijuna minira sve demokratske procese kod nas i svako ko to negira nije dobronamjeran prema BiH
Vidite miješanje Rusije,a nevidite miješanje Srbije i Hrvatske koja konstantno kreira izborni zakon u BiH i treći entitet,nevidite ciljano miješanje prostaka Milanovića zovke grliča i kompletnog hdz hrvatske,nevidite ni mjesanje pojedinih ruskih školarca iz EU,nevidite da EU pojedine zemlje svjesno prave Palestinu br2,NIŠTA VI NEVIDITE ŠTO BI MOTALI VIDJET
NLAW Mubarek svima koji slave!!
Tako je Truss .. trusno bi te ja 🤣🤣🤣
Bolje bi bam bilo da smo Britanska kolonija. Tako bi Hrvati i Srbi bili uštrojeni.
Britanci najjaci penicilin za ruskote i rusofile
Nije ova Truss tolika trusina..marnuo bi nju svaki prosjecan Bosanceros
Najveći teroristi na planeti.
https://www.amazon.com/Unfinest-Hour-Britain-Destruction-Bosnia/dp/0140289836 https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/parliament-and-politics-hurd-warns-against-military-role-in-bosnia-1553707.html https://www.theguardian.com/books/2001/nov/04/politicalnews.politics
''Bosanci sami sebe granatiraju!'' ''Ne smijemo dozvoliti da se Bosanci naoružaju, to će samo povećati ubijanje i ugroziti naš odnos sa Rusijom!'' Douglas Hurd, britanski ministar vanjskih poslova koji je dok je trajala agresija sa Slobodanom Miloševićem dogovarao privatne telekom biznise. Koji IMBECIL moraš biti pa vjerovati Englezima???
Ovako pomazu 30 godina. Volio bi da prestanu pomagati.
Nama je OK samo nas svi pustite na miru više. Bosne je bilo i biće, ja ne vidim ovdje Ruse. Carstvo koje je držalo 1/3 svijeta u ropstvu nije moralna vertikala da bilo kome išta kaže. Ikad.
A koje to snage nisu demokratske? Dodik stvarno dobije većinu glasova. Isto tako i Bakir i Čović. A to su nacionalne stranke. I demokratske.
Hjoj jadne bošnje 🐑🐑🐑
Haha jadne Bosnje? Ja bih bas rekao suprotno 😅
Otkrila ameriku.