Komentari (671)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba si Zeljku poturo...... nije bila dobra izgleda!! Hahahhhahah
Trebo je Dušanku Majkićku poslat, il' onu Popovićku jermenoubojicu, nema Željka kila za jahanje, a faca joj je ionako za nabacit joj crnu vreću.
@24postousrc glupsone od tog nema nista vidi secda si zaboravio uzet terapiju glupi vlah.
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Kako ono Mile rece "odlazeca americka administracija" HAHAHHAHAHHAHHA HHOHOHOHOHOHOHOHO AHAHHAHAHHAHHAHHA
@shahzudin Hoce li sad Mile zapEvat onu : ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine HAHHAHAHHAHHA HOHOHOHOHOH
Pa vidi naš komentar na onadašnji komentar: adminstracija odlazeća, a LISTA OSTAJEĆA, STOJEĆAK, STEĆAK ! :(
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Evo mu prvog komšije sa crne liste: AL ALMANI ! Al te sjebaše moj Milorade :)) http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2017/02/dodo_1.jpg
Sljedeći na listi je AL MUJAHEED ! Pa ovo je stvarno ironija sudbine Milorade. Smijaće ti se i srpska djeca !
Sad pjeva borbene
Pa da je nasao dvije seljanicece iz RSa i posalo ih bolje bi prosao nego sa onim tranvestitom Cvijanovic, Dodo zahebao si se.
Pravo mu se isplatio ulog od 30 Miliona...bolje da si to sve stavio na tri para i pedala za rusiju...
Valuta za potkusurivanje. To ce Putin srediti sa Trumpom za neku protuuslugu.
jah vidjet cemo koliko ce to biti vazno Putinu... njemu je vaznije da ima Ukrajinu bez uticaja EU, da se ukinu sankcije prema Rusiji i da Nato ukloni vojsku sa granice prema Rusiji, a Dodik po svemu sudeci ce otici ni vodu.
---- potvrđena odluka od 17. januara da se Dodik stavi na crnu listu Jel i za kolegu sa liste Keljmendija potvrđena odluka ? JEdino su legendarnog El CHapa skinuli sa liste jer su ga amerikanci uveli u lisicama na suđenje u SAD. Šta ćeš, oni vozovi kokaina bi mu se još mogli i halalit, al to što je Meksikanac nova administracija nije mogla nikako !!
MyLord Duduk
jado jadni hahahahahahahahahaaaa
hahahahahahaha...........hohohohohoho................huhuhuhuhuhuh.........hihihihihih..............hehehehehe............džabe se transseksualac Željko, koji bezuspješno hoće da bude Željka slikao po Washington DC hahahahaha..SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji tu izdrkotinu vole i poštuju i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
dodik je potrosena roba, zadnji trzaji... samo SIPA i drugi istrazni organi trebaju dobro da odrade svoj posao i utvrde koliko je novca pokrao od svojih sugradjana.. zna se kolika je plata na funkciji koju obavlja i koliko se moglo zaraditi do sada.. ako posjedujes nekretnine cija vrijednost je mnogo veca od ostvarenih primanja (a nisi naslijedio/dobio na poklon jer si fin) onda si brate ukrao.. i bit ces kaznjen (prdekana) i ti tebi slicni jer mnogo vas ima..
malo zabave za raju dok stojimo na ivici ponora....
a a a a Šta je sad sa doručkom 😅😅
ma nije valjda da ih je potvrdio,pa gdje je ono Bakire izgubila ti Hillary u Americi a pobijedio moj kandidat,cudne li demokratije americke
Đikani na aparatima
i posran i popisan ;D