Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o da mu je Dodik sta u rodu.
Klixovci majmuni, kontekst slogana Make Amerika Great Again ne znaci praviti je velikom vec krasnom, sigurnom i kao nekad bajnom. Nema nikakve veze sa velicinom.
svi političari lažu... pogotovo važniji ,jer je to način komunikacije i vođenja politike. Ne možeš bit iskrenu u politici jer bi to bilo vrlo opasno
Slaže ha zine 😋
Leader of the free world? hahahahaha
Hahahaah koliko bi onda nasi politicari imali milion hahha
A tko to mjeri, vidi to-slučajno Trumpovi protivnici. Ako pitamo one koji ga podržavaju onda čovjek 💯 % govori istinu samo je "oni drugi" izvrnu :-)
Sta je sa drugim americkim predsjednicim? Nije Trump jedini ;)
To mu je i posao, da istinu govori ne bi ni čistac u Bijeloj kući bio...
Kod nas Forto kaze i vise, pa nije top vijest!
Isko je kod nas i sa Niksicem, tu su negdje
Globalni Tata Mata i Dominator!
Lijevo liberalna Propaganda Sorosevih promuslimanskih medija protiv Trumpa. Trump je Car! Lijek protiv lijevo liberalnog proliva i njihove naivne samoislamizacije
100 iljada radnih mjestaa
Drugim riječima čim otvori labrnju slaže. Ko da mu je dodik nešto u rodu