Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 2.2 miliona novu zgradu mogu napravot, vuj jebeni kiost info pult 200000KM hahaha pa kucetinu od 300-400 kvadrata mozes napravit a ne kiosk od 20 kvadrata... Pranje para, jebes nas, sve nam ravno do mora
Pokrov će biti od šafrana, grede od himalajskog bora...
ma ko ce izlazit na proteste, moram na nargilu
EL-TE 3 d.o.o. i NEIMARI DOO izvodjaci radova rok izvrsenja 5godina i 10 mjeseci , procjenjena 1226731,00 a ponuda 1226731,61 https://www.ejn.gov.ba/Announcement/Search cak ima i tenderska dokumentacija
Uzima ago kolko ti je drago
Sto nam nacionalisticke stranke debelo naplatise svoj (ne)rad u zadnjih 25 godina.
samo 2.2 miliona? malo vam je to, ima vas puno valja podijelit :/
Krov poplocan zlatom, a jede se zlatnim kasikama.
Djaba svi vi novinari pisete o korupciji i o (ne)transparentnsti u trosenju novca, stoka ce opet glasati za te iste lopove. Sjetite se samo onog debila sa skupa sda sto forca Sebiji i Bakiru...onakvima mozete pisati romane o tome, ali djaba. Steta je sto 50% normalnijih gradjana ne glasa.
Djaba svi vi novinari pisete o korupciji i o (ne)transparentnsti u trosenju novca, stoka ce opet glasati za te iste lopove. Sjetite se samo onog debila sa skupa sda sto forca Sebiji i Bakiru...onakvima mozete pisati romane o tome, ali djaba. Steta je sto 50% normalnijih gradjana ne glasa.
Toliko je kostala nova zgrada,policijske uprave u Doboju.U to se racuna i sva prateca oprema.Ovi nasi govnari za popisani lim tolike pare zijanili.
Hahahahahahahah, pa ne ukrovljavate Njujork majka mu stara, cuj 2,2 miliona, hocel to biti krov od zlata debljine 5 cm ??? Ne budite smiješni, prestanite sa lopovlukom, mislim da je dosta...
Pa mogli su novu zgradu da naprave!! Ali kod šibičara je uvijek recept IMT!! Ima tu mene!!
Lim 10milja ruke da nagradis ljude koji postavljaju 10milja jos 20milja za gloposti i 2.2mil na kraju . Jednoatavna racunica 😂😂😂😂
Kad ga naprave treba ga srusiti na demonstracijama
Stvarno je suvisno raspravljati o ovome, ovo prelazi sve mjere! Kao osoba upucena u ovu vrstu posla, ja bih bez materijala, eto da malo pretjeram, 500.000KM sve napravio i to najdalje za tri mjeseca. Ovdje se radi vise od 2 godine za taj novac, majko draga, ma sta misle gdje to zivimo pa da imamo tolike troskove za popravku krova. Ja bih bio prezadovoljan sa pola miliona maraka i od srece bi sve skakao od zgrade presjednistva do Ilidze i sve bih se u dupe udarao.
@pascal -- to nek presjednistvo odluci, jer tako mogu birati materijal po zelji, to bi se tako trebalo raditi a ne ko sa putevima, pa onda stavljaju losu smjesu, samo da ustede.
@CicaSaDrine --- nazalost, znam, ali pokusavam nekako objasniti ljudima iako su neki zadojeni stranackim strastima da nisu oni krivi, vec politicari i da je njihova duznost da nas ispravljaju ako grijesimo a ne obrnuto. Znam to je jedna vrsta utopije, ali mi smeta kad se stalno po narodu pljuje, jer u istom smo loncu (bosanskom).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je ovdje lud ???????!
@Uprolazu9 niko,ali se mi pravimo ludi