Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M.u.d.a odljepljujem od noge svaki minut\'
Onda kad zahladni, svi ce reci e jest dosadno sto nije malo toplije. Ljeto je da bi bilo vruce, i sve prođe i ljeto i zima. :)
OD TOLIKIH BOSANACA KLIX POSERIX NASAO DA USLIKA VIJETNAMCE,PA DOKLE POSRANI KLIKXOVCI
Da li su velike vrucine dovele do sirenja p.e.d.o.f.i.l.i.je na Klix.ba? http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/zbog-belle-thorne-ce-vam-zastati-dah/120803051#1 Kakav je to nacin djevojcicu od 14 godina predstavljati kao seksualni objekt?
momci i cure spremimo se za novi snijeg od metar i kusur u januaru ili februaru
u mostru je uvjek preko 40 samo što ne govore da ne proglase elementarnu nepogodu
A ako jedem Fatu, jel\' to halal i da\'l se pika kao post ??
pozivaju se stanari ulaza da ociste snijeg ispred svojih ulaza i sa krovova.
Dolazi turcin #1 u sarajevu, vec su primeceni potoci, poturice spontano ejakulisu.
Adila Zulfikarpašića, dok je umirao, opljačkao ga Lagumdžija, procitajte link: http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/99377-Adila-Zulfikarpasica-dok-umirao-opljackali-Lagumdzijini-najblizi-saradnici.html
Ma zivio snijeg,ko voli sunce i vrucine u kuci mu przilo i grijalo cijelu godinu.Toliko..Pozzz
Ma ja ovom Majstoroviću ne vjerujem ni kada kaže, dok snijeg pada, da fakat snijeg pada vani. E Esade Kirliću, čuješ ti ove danjašnje prognozere.
nema ipak rekorda :D 31.07.1901. u Mostaru je izmjereno 46.2 stepena.
prije 3 dana ste pisali da zahladjenja nema ni do pola mjeseca. ne bi lose bilo da se stvarno malo uozbljite inace ste kao express magazin
Vi sa komentarima o postu zaista pretjerujete. Uredu svako posti za sebe i za svoje dobro. Vi niste nista bolji vjernik ako stalno forsirate pricu o postu, čak činite suprotno. samo pišete da biste nešto napisali tužno u kakvoj okolini živimo.
zivjelo sunce i vrucina! ko voli snijeg dabogda mu u kuci padao i pingvin mu bio kucni ljubimac, toliko ;)
HAJ NE SER1TE S POSTOM