Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispred organizacije koja želi ukazati na potrebe i probleme sa kojima se susreću osobe s umanjenim sposobnostima koji imaju svoju djecu, a ne postoji društvena briga želim se zahvaliti na komentarima. Svima upućujem iste želje koje su uputili. Da plemenitost ne poznaje granice je i javljenje jedne BH porodice koja živi u Holandiji i Nejra, Faris i Sara uskoro će dobiti paket sa odjećom.
What a White Trash bozniac family hahaha
Cuj Vuksic, poznato Srbijansko prezime. Ja pomislio u Sadakistanu se svi pravi muslimani prezivaju Abdulvahic, Hadzibajric, Dzamijasic i Izmetbegovic.
Bog je na njih pogledao pa im dao krasnu djecu.
Sreca pa o tome ne odlucuju takvi kao ti.
Ove iz nvo treba na robiju, oni sad kazu recimo svabama..imamo porodicu gladna je, zima joj je..svabe daju 5 milja, a oni milju porodici, a sebi ostalo, znam to, radio sam u nvo
JOJ KAKVE ODVRATNE DEGENERICNE FACE, KO DA SU IZ GORAZDA DOSLI!
Mogle bi gospođa/e iza, da ne puše cigarete u prisustvu ove divne dječice!!
slatkisi maleni
trebalo bi takve osobe ponesto nauciti o zastiti od trudnoce ...
Lijepe mrvice :)