Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde ako su dosljedni i princpijelni, neka od partijskih kolega koji su u opcinskom vijecu Ilidza traze da podnesu istu inicijativu, jerbo zakljucno za 29.4. i tamosnje vijecece je odrzalo 'skromnih' tri zasjedanja..online. Bit ce da su na Ilidzi oni 'vrijedni, hrabri....' pa sve stignu za 3 sto drugi za 10. ;)
Istrajte samo radi Delalića i Hadžića uhljeba dosta više manipulacija svakako su nakrali glasove od drugih vijećnika.. Neznam dali bi za takve i njihovi ukućani glasali što vjerujem i da nisu..
A sto ne pomenete Ilidzu? Tamo ste vi vladajuca struktura, a odrzali ste citave TRI sjednice. Sta je rec?
Rasprodali su svu opcinsku zemlju..sto bi se sastsaali..
Skoro 30 godina otkako je taj Delalić u opštini još niodkoga nismo čuli pozitivno mišljenje pa i njegovih komšija. Ima li iko u Novom gradu da se pohvali da mu je taj čovjek pomogao.. Što prije smjena biće manje pronevjere.. Nešto smo skeptični i prema trojci ali treba im dat priliku kao i ostalim..
Sad će da nas bijedni SDA bot bez života napadaju
Ma i vi ste isti. Šta glumite? Kifla retardirani skrivao pečat, ko balavac neki.
posto ste nas ovako rano probudili, sad cemo vam ispricati jednu bajku...bio jednom jedan uhljeb...
pa sto niste nabrojali koliko je bilo sjednica na ilidzi i to online
Napokon,da trojka ne moze raditi sto je zamislila. Bravo za nacelnika i Taiba. Samo rade na rusenju predsjedavajuceg i vijeca,i samo bi zasjedali.Semira za prmijera kantona Sarajevo
Ma nek je redovna to je najbitnije
Dzelat zvan trojka će bošnjacima doći glave. Znači krenulo rusenje posljednjeg bastiona slobode u Sarajevu, Novog Grada gdje su ovi trojkasi zamalo uveli diktaturu kao u ostatku kantona. Molim Boga samo do 2022 SDA pobijedi i spasi nas
Hahahahahahahhahahahahahhqhahahahahaha. Tebe ni koncilij neuropsihijatara i buljuk hodža ne može spasit tog mraka u glavi.
hahahahahah, e sta nalupa lik. Nista SDA seljana, ne pali vam vise ta prica, ljudi su se opametili. Ili radi, ili razguli. Nema vise "dzelata, dzamija, Bogova, dzuma", od toga se ne zivi, niti se moze sakrivati iza toga vise.