Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imate kandidata koji može biti maksimalno predsjednik mjesne zajednice.
Obrazovanija od Skakija, poštenija, a i ljepša, baš je dobra kooka
Bas su pokazali da su prioritirali interese i potrebe gradjana u svojih prvih 6 mjeseci vlade.... U sred pandemije i ekonomskog recesa i porasta cijena osnovnih namirnica, je gradjanima interes i potreba svadjanje oko gradonacelnika i bacanje politickog blata i sitnih osveta....
Nista ne vjerujem vise Konakovicu,sve je ljude iz SDA uzeo u svoju stranku,ljude koji su ucestvovali u raznim malverizacijama.Stvarno sam pomislio prije 3-4 mjeseca da je ovo prava napokon stranka koja se bori za narod,nedavno su nas u suprotno uvjerili.
Zar je za sve opravdanje nekakva rečenica: "Nažalost, naša časna namjera da gradonačelnik Sarajeva bude cijenjeni Bogić Bogićević sabotirana je nečasnim metodama aktuelnog gradonačelnika i njegove stranke, što je dovelo do odustajanja Bogića Bogićevića od kandidature."? Zašto se ukopavaju ovakvim izjavama? Imali su dovoljno ruku za izbor i bez ovog viška?
Ovi svaki posao koji započinju, počinju sa: SDA je... Imate li Vi kakvu ideju i znanje da nešto uradite.
Kakvi ba isti interesi moji i Vasi..Moj interes je da preživim od 15og do 15og a vas nije sigurno...
Interesantno da još nijednom u skupštini kantona Sarajevo niko iz trojke nije demantirao Sebiju da je za ovo stanje u zdravstvu KS odgovorna trojka, niko nije rekao da je SDA na petak 13 u decembru 2019 godine preuzela vlast i istu držala do 05.01.2021 to mi je u najmanju ruku sumnjivo
Ovi koga predloze taj je nahebo
Gledaj krimosa,NEKA-brat ukrao 3cm asfalta kao Dir autocesta,klino dif 20 god u politici navukao ko vjeverica ,i fotograf sa mjestom boravka u EU za ratno vrijeme
Kad Jevrejka postane gradonačelnica, eto nam vakcina iz Izraela.
Pedja Dino i Neka,sjecate se tog naslova na klixu,hahahhahahahahahahaaahahhhhaha
Benjamina Londrc u svojoj knjizi piše sljedeće: “Židovi u Bosni i Hercegovini su potlacen narod. U periodu od 1918. do 1945. većina Jevreja je pristupilo Savezu za pozicioniranje Jevreja u Bosni i Hercegovini u cilju jačanja Jevrejske zajednice. U skladu sa svjetskim trendovima, postavljanje Jevreja na rukovodeće pozicije bit će od velikog prioriteta”.
Laprdate svi skupa ...: kako bih rekao' ...Kitorezac teleće njuške vam uzeo mjeru 😂😂.
Gdje vam je Ivana Marić, koju ste nekad furiozno najavljivali. Sa pogresnom taktikom i kandidatima natjerali ste gospodina Bogica Bogicevica da odustane. Nema bas neke velike razlike izmedju vas i SDA. Da Bog da dase pojavi pravi Lidern i povede "Bosance", posten gradjane drzave BiH u bolje sutra, a ne za licnih interesa i racun na banci..nada ti se aBogda.
Pa treba biti nešto ,pa proizvesti sve ovo u kratkom periodu ..Mostar - izdaja, Sarajevo ko Bergamo- vrhunska reklama,M-tel ugovor-kupujmo i koristimo domaće,Bogićević-Ne, Ivana M.-preds.no kamernog teatra,Kucs-lažna afera....šta reći više ..
Ima li tu Bosnjana u toj administraciji?
lljubu beslica zovnite
Boška Ćavar iz Tomislavgrada bila bi odličan kandidat na sljedećim izborima u Mostaru. Od srca je preporučam.
tako sto se prepucavate na facebooku. a nije se moglo nista dr ni ocekivati pogotovo od konjakovica. frajer zivi od nekih podvala prepucavanja, prljavog vesa itd. jesu li to predizborna obecanja.