Komentari (327)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cu pojesti svoj mobitel javno ako ista od ovog bude
Avdo Avdić: "Hrabrost je poginuti za ideju. Hrabrost je poginuti za državu. Hrabrost je doći u Zagreb i reći pred kamerama – neće se više Hrvatska pitati o unutrašnjim pitanjima BiH. Nije hrabrost doći u Zagreb i reći svojim domaćinama – 👇
Bosnu i Hercegovinu ćemo urediti onako kako želite. To je izdaja. ...On je prevazišao nadimak “Dritan”, regionalnu jedinicu mjere za izdaju. On je sada jedinica mjere za izdaju.Elmedin Dino K(r)onaković."
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Igrokaz za narod ;)
tako je, tuzilastvo je njihovo
Ovo je dogovoreno sa Dodikom da ga kao malo napadnu i na taj način skretanje pažnje sa današnje izdaje od strane Konakovića i to u Zagrebu, gdje želi da nadležnisti institucija BiH prenese i na Vladu Hrvatske. Ako ovo nije izdaja ravna Fikretu Abdiću onda nije ništa drugo. Sve će nam Dritani uništiti za kratko vrijeme šta smo se u ratu izborili. Ovakve neznalice i izdajnike BiH još nije imala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo sta ide na zivac sto izadje iz usta ove mase fekalija u ljudskom obliku kao sto je taj slinavi argument da Smit kao potomak “onih koji su ovdje činili najstrašnije zločine u ww2” valjda zato nema pravo da nesto govori, pri cemu je corav naravno na cinjenicu da Smit ne mase zatavama treceg rajha i tome slicno vec ima stav kakav ima
Bakir i Sda ce njih osuditi, borci za bosnjake veliki nasi, fuj
Jedina opcija je da se odigra drugo poluvrijeme ili Dayton 2 ali previse bi taj rat koštao, a Dodik i ostali su se toliko nakrali da do kraja svog zivota mogu uzivati u nekoj drugoj zemlji, ne bi dana ostali u BiH.
za one koji misle da je izborni zakon "izronio" tek: Sukladno ovlastima koje su mi date u Aneksu 10 Općeg okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini i uz konzultacije sa šefom misije OESS-a ... ovim uspostavljam Neovisno ekspertno povjerenstvo za pripremu Nacrta izbornog zakona Povjerenstvo će biti neovisno tijelo sastavljeno od sedam nacionalnih stručnjaka koje će imenovati Visoki predstavnik, Carlos Westendorp Visoki predstavnik 01.08.1998
Pa imate FMUP čim kroči na područje FBiH uhapsite govedo odmah
"Dobro veče Dodik, mi ćemo sada jedan oštar dopis, moramo, šta ćemo? Ne bi da se šta poremeti, zato ti i javljamo, valjat će i tebi i nama." " Buk bijela ostaje " "Naravno""Ma j...te se, pišite šta hoćete"
Neka vam ga nekaa samo nek nije SDA toga se drzite i to je to , negira genocid, obiljezava 9 ti Jan.Tek vam je pocelo Bosnje su svoje izdali neka im sad vako Lupali ste mi minuse kad sam rekla da ce nas pojesti radi izbora ovih neka glasaci svanulo nam je mrs
FGR-u i UZP-u trebaju još ovu dvojicu da pridodaju izdajničkoj trojci i HB zagarantovana! I zato su ozlojeđeni čim vide i trunku pateiotizma kod njih. Patriotizam za FGR i UZP = rad za SDA. Zato su ovi petokolonaši i kvislinzi velikog patriotu Komšića prozvali Sejdo. A FGR i Trojkaši su: (SEJDO + FIKKRET + DRITAN) zajedno.
Jesu li ova trojica podnijela krivcnu prijavu tuzilastvu BiH protiv Milorada Dodika za pocinjeno krivicno dijelo negiranja? Nije dovoljno samo pozvati glavnog tuzioca BiH Milanka Kajganica da po sluzbenoj duznosti povede krivicni postupak protiv svog sefa Milorada Dodik, jer on to nece nikada uraditi.
Rekao sam za ovakve bikove dobro utovljene je mesnica zakon.
Dzaba vi podnosite te krivicne prijave, kada isti taj protiv koga pisete ima imunitet jer se nalazi na vlasti. Dakle, nama obicnim gradjanima bacate prasinu u oci. Ali moze vam se, jer ste uvidjeli da smo ovce. Bravo! Keep moving.
Iako sam protiv dode vazda ali doda je za njih dinGospo
Jel' ja ovo sanjam il me neko zafrkava??
Na ovaj naslov čovjek samo može reći: Ha-ha-ha
Trojka ce docekati goru sudbinu od Radoncica na slijedecim izborima nece vas biti niti na mapi zivi bili pa vidjeli. Ovaj napaceni bosnjacki narod nije spreman trgovati sa kostima nasih najmilijih. Radoncic je barem u miru otisao. Ovaj narod ne oprasta izdaju.