Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt u nekoj jazbini. Zovu ga kaze ne budite me dok ne bude bosnju trebalo zakinut
Trojanci mani šuplje, rušenje državne Vlade korak broj 1
Ovi izdajnici su nas doveli u situaciju da je RSu jos samo preostalo da uvede pasos i granicnu kontrolu
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Psine izdajnicke.
Trojkaski Izdajnici rekli da je Dodik Zauzeo Proevropski Kurs i da ne treba Pricati o Teskim Temama nego ici sa Dodikom po kafanama i ici mu na noge u laktase kao sto su Radili Konakovic i Nermim Muzur ! Dali mu Istocku Interkonekciju planiraju dati Buk Bijelu i planiraju da nas Vode u otvoreni balkan odnosno Veliku Srbiju
Odstupi i povuci se Nermine Nikšiću, zajedno sa poluintelektalnom elitom i šarlatima trojke. Izvini se građanima jer ste za 7 mjeseci pristali na sve ono zbog čega je poginulo i ubijeno 100 hiljada duša. Narod si digao protiv sebe! Ni mentori 🇺🇸🇬🇧 @OHR_BiH ti ne mogu pomoći!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ha ha ha
Joj koji ste vi smećari, jel moguće ovo?
mrš
Treba saslusati Fortu imam da ima nesto reci mudro
Predlazem da mu odgovorite na to tako sto cete nastaviti po svijetu da lobirate da mu se skinu sankcije.
Zasto ne podnesete ostavke ako ste nesposobni.Prvo da vas nametne na vkast pozivali molili Smita i ispunio vam zelju sad Smit treba da radi vas posao samo Smita za sve oozivate zar niste promijenili Dodika zar nije omeksao kako je s vama u koaliciji
Psujemo vam majku cetvorko
Pogledaj Bosnjo sliku ko ti brani drzavu...e moje jade jadne samo im jos pride zastava treba...
Trojkaši vi ste nas ubjeđivali da je koperativan i da se s njim može sve dogovriti.
Ovo su oni "da im je Dodik rekao da rade sklekove, radili bi sklekove" samo da budu dio vlasti !!!!! Nemojte vi molim vas da ste znali i umjeli sad bi na ovo njegovo političko divljanje imali spreman plan...MRŠ !!!
"NSRS ide putem otvorenog pravnog nasilja, nužno je odlučno reagirati" - U kaficu nekakav jalijas opali samar koliko-toliko pristojnom mladicu, a ovaj ustane i umjesto da jalijasa odmah klepi flasom, stolicom, bilo cime, po glavi, svecano objavi prisutnim gostima kako ce iskoristiti sve da ovo zaustavi. I vrati se nazad na svoje mjesto u nadi da je nekoga u nesto uvjerio. Evo pitam jasno i glasno: Sta cete preduzeti?
Vi iz trojke ste krivi za ovo stanje podržavali ste i hvalili Dodika i Covica, jos Covicu dajte izborni zakon u vezi predsjednika i onda ce i onda vam skupa sa Dodikom za paprici do kraja. Narode BiH koji volite ovu drzavu dajte masovno izidzite na proteste protiv Tuzilastva, visokog predstavnikaa i rAmeričke ambasade koje nista ne rade. Samo protesti protiv Dodika i ovih mogu da riješe stanje.
Dok Dodik razvaljuje drzavu,Covic suti..kad se RS osamostali onda ce reci da ne zele biti u BiH i Federaciji jer nema vise Deytonskog sporazuma...
Čuj ne može kompromis. Pa izdali saopštenje. Kmee, kmeee.... Jadna vlast koja zna samo tlačiti obične građane i dijeliti fotelje.
Sude nam sudije koje politika postavlja. Kakvo je to pravosuđe koje proizilazi iz politike. Samo su ovdje strane sudije ne podlozne. Ko ce me ubijediti da sda, ansd/sda ili hdz sudija nece presudu bazirati na zastiti interesa partije koja ga je imenovala. To je rupa bez dna.