Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel princijpijelnost bila 2015 kada je SDA potpisala HDZ-u 6 ministarstava koje i dan danas imaju ? Jel principijelan bio Mostarski sporazum gdje je SDA potpisala legitimno predstavljanje Covicu za koji se ovaj drzi i dan danas i pokusava dobiti zakon po tome? Zasto sada svu krivicu svaljujete na trojku za ono sto je SDA uradila u proslom periodu ?
Kralju, ti svaki dan od 07:00 do 23:00 pišeš komentare po klixu, imaš li kakvo zanimanje u životu, guziš li šta, ili samo botovanje po klixu? Nadam se da si makar plaćen za to, gori si od Yasmina Mulahuseina.
Potpisali su ali kazu da nisu,Jarancino, to je politika,najbolji politicari su isto veliki lazovi...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
SDFA klix portal, ne ofirajte se više ... Ok, pare su pare, ali imate li imalo obraza jade jadne.
Kakva ba principijelnost i da onda ostane tehnicka vlada i naredni mandat ? Ofiran SDA clanak...
Svaki put kada Dodik zaprijeti secesijom, ili provocira konflikt, Konaković se obruši na Komšića. Tako to rade političari okupljeni oko HNS-a!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest, al kad Adziji vlast ne bi bila draza od principa...
Ha ha ha ha cuj da pokazu principijelnost time sto ce reci da nece biti dio Shmidtovog nametanja??? Osmorka je stvarna volja biraca a svi ostali su dio kriminalno- korupcionog djela koje je nastalo prekrajanjem volje gradjana, kupovinom delegata za Bosnjacki klub Doma Naroda.
Trojka da bude principijelna!!! Ha ha ha ha. Pa to su dosad pokazali 100 puta.
Ovo stav SDA hahahahha pa SDA bi sutra ma jos juce usla u vlast samo da bude vlast bez ikakvih pregovora i bez ikakve politike, samo da budu vlast. Kako god bilo samo bez SDA NAJVECEG ZLA ZA BIH
Nema trojka , obraza pa onda im je svjedno . Bitno je da oni vladaju po cjenu propasti države.
To je ta čuvena "relaksacija odnosa". Dodik divlja, prijeti i vrijeđa više nego ikada prije. Čović se svakodnevno kezi i cereka Trojci u facu. Plenković ponosno objavljuje da je Schmidt donio rješenja u korist Hrvata. U međuvremenu, Trojka Dodiku daje da bira "bošnjačkog" ministra u Vijeću ministara, jer se Forto osjeća kao Ostali, a HDZ-u daje sudiju Ustavnog suda i pristaje na Čovićevu verziju izbornog zakona, na koju čak ni Bakir nije pristao. Toliko o principijelnosti!
Jednostavno stranke iz Sarajeva treba da se ujedine i odbiju bilo kakva nametanja koja idu na stetu BIH i Federacije jer bez tih stranaka HDZ i SNSD na drzavnom nivou nemogu nista a isto tako HDZ u Federaciji bez stranaka iz Sarajeva nemoze nista samo da strankama iz Sarajeva bude bitnija Drzava i Federacija nego fotelje
Ovaj .h8er je napisao 1500000 komentara protiv sda. Bot na kvadrat
Inače su pokazali principijelnost kada su ušli u koaliciju sa ultranacionalistima.
OVO JE IGRANKA BAKIR, DODIK I TAKO UKRUG. A SVE RADI LOVE NE ZBOG MILIONA NEGO MILIJARDI.
Raspiši vanredne izbore Šmiitu ako si mangup , pa ćeš da vidiš većinu...
Rukovodstvo trojke bi pokazalo principijelnost samo ako napusti BiH i to preko blajburga ili na ravnu Goru,sve ostalo je brukanje svojih najbližih i Toni koji imaju trunku obraza
fotelja premijera je bitnija od obraza.
Trojkaši,petokolonaši bi guze dali za fotelju.
Sve ovo oko Rs radi Osmorka u Dogovoru sa Dodikom da skrene paznju naroda sa Izdaje Drzave i sa Schmidtove Odluke