Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sljedbenica bradatog gmaza mihajlovića
@Ospososbljen2019 , kurava, brate, kurava
NATO border on the Drina river / NATO granica na rijeci Drini
Danas na zalost tuzno sam shvatio da je Dodo jedini na zalost ispravan. Ovi svi kontriraju, i lazu a stvarnost je nesto drugo da se ne lazamo
NATO border on the Drina river / NATO granica na rijeci Drini
Svi su oni isti!
Jelena Trivić poslanica u Skupštini RS podrzava Dražu Mihailovica četničkog komadanta čije su jedinice etnički čistile istočnu Bosnu i pobile na desetine hiljada Bošnjaka a danas cete je vidjeti na N1 kako daje svoje komentare. N1 četnička TV.
Dodik na braniku otadzbine, dace zivot za stabilnu BiH.
Taman skontam da je ova progresivna snaga u RSu , da bi je trebalo podrzati,kad ona primitivna jednako kao i ostali. Radi se samo o borbi za prevlast unutar primitivne grupe.
Jos jednom se pokazala vizionarska, drzavna i odgovorna politika Bakira Izetbegovica i Zeljka Komsica. Impresivno. Bravo!!!
Trivićka i ja 👌🏻👈🏽 Guslam ti ja guslam 😂😂😂
Alah cuva Dodika naseg. Alah ga nagradio i na pravi put okreno.
Neko rece da je stanivukovic puni
Dva putica vode na dve strane .... neznam kojim pre bih stigla do tebee jaraaane ☔️☔️☔️☔️☔️😂
Konakovic moze poceti uciti Njemacki ako je ovo istina
Jel to ova koja velica ratne zlocnice
Jel to ova sto podrzava cetnike
kako pomalo izlazi na vidjelo ova opozicija, klasicni nacionalisti a kao bore se nesto ovo ono za neka prava naroda, kakvih ba naroda? Samo Srba jel??? e moja opozicijo, nek vas je Dodik pobijedio (iako ga ne volim), i pobijedit ce vas opet, i neka ce.
@zlatar Pa opozicija hoće da sruši čovjeka koji štiti ubice i zato što vlada nepotizam. Šta bi ti? Zato što je Dodik potpisao papir jer ga oslobadja crne liste, i sad je on dobar? Ovde je isto, vladaju lopovi i nepotizam, užas. Da li je zbog ovog dokumenta sada SDA super kao i ostala gowna na vlasti? Tokmače.
Uh, kako bih ja odradio ovu cetnikusu u krevetu ... mislim, onako, bez obaveza...
Bosna i Hercegovina, te Crna Gora su povijesni hrvatski teritoriji, ugledajte se na velikane poput Dzafera Kulenovica, kakve imamo i danas u liku i djelu Idriza ef. Bešića i gospodina Zlatka Hasanbegovića.
e ovo je prava opozicija moje Bosnje smotane....