Dodikova vila u Beogradu
5
Triput veća rata nego plata
Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RONHIL JE ZDRAV
i meni se čini da joj se .ebe
naučila seljančica par termina, ima sutra ispit na ekonomskom fakultetu u prknu, pardon kalinoviku, prokužena, gotovo. ma .ebe joj se, nek živi u slobodi, a iskreno mislim da joj se .ebe i bez toga. možeš zamisliti divljinu u kojoj je.
Ja sam iz Banja Luke i igrom slucaja nisam Srbin. Jel\' i ja ne smijem postavljati pitanja gdje idu moje pare kao poreskog obveznika ili je to specijalno pravo Srba?
\"Nepunih osam mjeseci kasnije, krajem juna 2008. godine, Dodik je podigao kredit kod Pavlović International banke iz Bijeljine u iznosu od 1.468.373 KM ili 750.767 eura na rok otplate od 102 mjeseca ili 8,5 godina, sa kamatnom stopom od 7 posto godišnje. \" evo ljepoto baci na papir pa izracunaj koliko je rata...
ja mislim da je ona iz banja luke ili kalinovika i da joj je zadatak da \"razvodni\" kritike
ma nije vam ova vidjela danske, to je garant neka frustrirana papankica koja možda sprema ispit na nekom od naših čuvenih univerziteta, nema ona ni 20 godina pa se jadna trudi da ispadne pametna. to su ti one što im je vrhunski domet tipkanje poruka na mobitelu. joj kako će tek sad da se upali. u tom dođe crni jež pa im reče tri puta bjež, bjež, bjež
upravo tako : bas zatucana.... svega pod ovim nebeskim svodom... istinia je kad kazu : bez obzira na predjeni put, ali zatucanost ne izlazi iz ovakvih primitivaca...
a ono \"budale zadevera sporednim pisanijama \", ma izdala se ona već ranije, čuj zadevera, tipični danski izraz. ne kontam je, upalila se ko hepo kocka, koji joj je?
Kaj se dela? Evo malo proucavam trzisne cimbenike u kupujem kvartove u Kopenhagenu za tisucu kuna svaki.
Sta je bilo dekice, ne javljas se u eter. Malo si se posramila glede ovih obroka. Nis se ti ne brini desi se to, hoce srce pravo. Nego kaj se dela ko tebe na sjeveru Europe.
Ona je najbolji primjer da su fasisti i sovinisti izuzetno zatucani ljudi.
@dk je poznata na ovoj stranici sa svojim sovinistickim i fasistickim stavovima, poput plavsicke.... ovo danas mora da je jela nesto od biljaka pa nije tako krvolocna.... :)
Cuj OBROKE, hahaha, to se u tajnosti malo vise gleda HRT. hahaha izdala se dekica. Hahahahaha
Sreca vasa pa nemate ocito jos stambenih kredita i aukcija, izgleda da svi placaju na vrijeme svoje obroke. Oni koji su kupili stan na kredit. Znate li vi sta je hipoteka? Ma, znate vi vraga crnog...