Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinjeni kriminalci iz sva tri naroda.
Kriminalci ne zanima nacionalizam niti vjeruju u kipove, jeer su vise orijentisani na monetarnu politiku i ekonomiju.
@opasanZika, evi vidi se iz prilozenog, takodjer treba napomenuti da sa genocidnim srbina ne moze niko kada je rijec o sudu za ratne zlocine, samo u medjunarodnom tribunalu genocidasi imaju vise od 1300 godina robije!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U SAD-u dobili bi po 5 doživotnih!!!!!
WTF???!!! hajde sto su opljackali milione ali ubili su petoro ljudi i max kazna 20 godina????!!!!! pa kakav je ovo sistem???!!! zar je ovo pravda???!!!
Pitam se sto nema bosanaca muslimana da im se sudi za zlocince ? jel to sto su oni branili ovu drzavu il ne razumijem ? Znaci bosanski katolici i pravoslavci su napadali njihovu drzavu zato su sudjeni ?
Sad će ih vjerovatno po oprobanom receptu pustiti na slobodu do prasvosnažnosti presude, a onda, kud koji mili moji!
Ovakvih ce biti jos vise na ulicama.
Nek’ čitaju sad “Sto godina samoće”. Imaju vremena. 😂
malo
Vi ste lutke sa naslovne strane
100 godina za tolike broj krimanalaca je ništa,dok u USA ima ubica i kriminalkaca da jedna osoba dobije 480 godina zatvora,ili 3 doživotne robije,neki čak dostanu i električnu stolicu
ovo malo reklama suda posranog korumpiranog popisam im se usta
13 osoba a 100 godina pa to je nista
Sve je to OK, ali nije OK da dobiju vise godina zatvora od Prlica i njegovog stozerstva, koji iza sebe imaju hiljade opljckanih, ubijenih, osakacenih itd..
Trebali su dobiti po 100 godina. Tek tada bi se potencijalni lopovi i ubice dobro razmislili prije nego krenu u kriminal.
Ovi momci ko da su studirali u RS-u pa su ovako fini.
Sad ce glupi glasaci glasati za SBB, ili SDA… pa ce ih ovi izbaviti nakon par mjeseci i eto ih opet na "estradi"